JULKLAPPSKORTET - DET PERFEKTA GÅVOKORTET I JUL

Vi har skapat det perfekta julklappskortet. Helt unikt och mycket prisvärt. När du ger kortet till anställda och/eller kunder ger du samtidigt en fysiskt gåva - en medgåva som vi kallar det.
Själva gåvokortet är enbart det mycket uppskattat eftersom det finns mängder av produkter för mottagaren att i lugn och ro välja mellan och beställa hem. Men att lämna ett gåvokort som present kan ibland uppfattas som lite "fattigt" och att då samtidigt kunna ge en fysisk gåva känns väldigt rätt. Dessutom är det inga dåliga medgåvor. Se själv nedan vad som finns att välja mellan! Bästa julklappstipset
Julklappskortet finns även presenterat i denna folder.

Beställ julklappskortet online

Gör det enkelt för er och för oss. Beställ kortet online i det antal ni önskar. Pris för julklappskortet med medgåva är 360 kr + frakt 75kr.
Frakt av kort + medgåvor till er tillkommer med enhetsfrakt 140 kr.

MEDGÅVAN

Medgåvan är en produkt man får utöver gåvokortet. När du beställer Julklappskortet 360+ väljer du också vilken eller vilka medgåvor du vill ha. Det behöver inte vara samma medgåva för alla korten. OBS! Julklappskortet är nu så populärt att vissa av medgåvorna kan ta slut. Beställ därför så tidigt ni kan för att säkerställa att ni får de medgåvor ni önskar.
Se beställningformuläret!

Marknadens bästa logistiklösning!

Julklappskortet är lätt att distribuera och lätt att lösa in. Vi har ett sortiment där man vid varje givet tillfälle kan välja minst 200 olika produkter och i olika kategorier - Bardrum & kök - Bädd & Inredning - Fritid - Media & Elektronik - Smycken - Sport & Friskvård - Upplevelser & Mat - Välgörenhet. Tar någon produkt slut så ersätts den på sidan omedelbart med en ny. Vi ser till att det  finns produkter som tilltalar alla, oavsett kön, ålder och intresse. Vill du själv kolla vad för produkter som finns idag? Gå in på dinklapp.se och "lös in" gåvokortet DEMO360! Inte minst kan man få egna julklappstips och idéer. Vill man se hur själva kortet ser ut så finns det här. Om du vill beställa nu så gör du enklast det här
hurbestallahurbestalla
hurbestalla

Fler argument för att välja Julklappskortet

Det behövs troligtvis inte men notera gärna att
  • Värde 360 kr klarar gränsen för avdragsgill julgåva.
  • Det finns möjlighet med personligt anpassade kort vid köp av minst 50 kort. Kontakta oss så hjälper vi till.
  • Det finns även möjlighet till en helt egen hemsida anpassad till er grafiska profil som möter den som ska lösa in kortet. Kontakta oss så hjälper vi till.

Julklappskortet 220

Det finns även en billigare variant av julklappskortet med en gåva värd 220 kr. Någon medgåva ingår inte men utbudet av valbara gåvor är även här stort. Se själva på dinklapp.se och "lös in" gåvokortet DEM220.
Detta gåvokort kostar 220 kr + frakt 75 kr per kort.
Kontakta oss om ni vill beställa det istället.

extrainfoextrainfo
extrainfo

Kort med egen logo och hälsning

Vi kan ordna så att era kort får ett tilltryck (i färg) med hälsning, logo etc - helt enligt era egna önskemål.
Extrakostnad för detta är 16 kr/kort, minimum 50st kort.
Rent tekniskt är det möjligt att varje kort har sin text (variabeltext), exempelvis att lägga in namnet på personen som får kortet.
Är ni intresserade av det så kontaktar ni oss så får vi diskutera fram bästa lösning och även ge ett pris för detta.
  • Julklappskortet tryck1
  • Julklappskortet tryck2

Pricken över i:et - Gör er egen videohälsning

Om du väljer en egen hemsida i din gåvokortinvestering så kan du också skicka en personlig hälsning i form av en videoinspelning som kommer upp när de som fått julklappskortet loggar in sig för att beställa.
Är du intresserad så berättar vi gärna mer om alla möjligheter som finns så att man kan anpassa gåvokortets landningssida till er grafiska profil - och givetvis vad det kostar också.

JULKAPPSKORTET.SE

På julkklappskortet.se kan man i sin helhet läsa om gåvokortet men obeservera att man inte kan beställa på dena sidan. Det gör man enklast här!

videohalsningvideohalsning
videohalsning
Rita Paparitzou1Rita Paparitzou1
Rita Paparitzou
Rita
Epost: textil@mera.se
031 -340 99 92

Har du frågor? - Prata med en expert på profilreklam! 


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss eller skicka vanligt mail om du inte vill använda kontaktformulären som finns på sidorna.
​​​
Susanne
Epost: present@mera.se
031 -340 99 95