Nyheter   -  Julklappskortet  -  Presentshopen  -   Maila oss ​​​​​​​

Bästa julklappen och marknadens bästa logistiklösning!

Julklappskortet är lätt att distribuera och lätt att lösa in.
I år har vi 4 valörer, alla lika skattebefriande. 220-kortet, 360-kortet med medgåva, 500-kortet och 800-kortet! De två sista är special i år 2020!

Det är ett gediket sortiment som kunden/anställde själv får välja sin present/klapp med minst 200 olika produkter och i olika kategorier att välja mellan såsom
Badrum & kök - Bädd & Inredning - Fritid - Media & Elektronik - Smycken - Sport & Friskvård - Upplevelser & Mat - Välgörenhet.
Tar någon produkt slut så ersätts den på sidan omedelbart med en ny. Vi ser till att det  finns produkter som tilltalar alla, oavsett kön, ålder och intresse.

Vill du själv kolla vad för produkter som finns idag? Gå in på dinklapp.se och "lös in" gåvokortet DEMO200, DEMO360, DEMO500, DEMO800!

Inte minst kan man få egna julklappstips och idéer. Vill man se hur själva kortet ser ut så finns det här. Om du vill beställa nu så gör du enklast det här

JULKLAPPSKORTET - DET PERFEKTA GÅVOKORTET I JUL

Vi har skapat det perfekta julklappskortet. Helt unikt och mycket prisvärt. När du ger kortet till anställda och/eller kunder ger du samtidigt en fysiskt gåva - en medgåva som vi kallar det.
Själva gåvokortet är enbart det mycket uppskattat eftersom det finns mängder av produkter för mottagaren att i lugn och ro välja mellan och beställa hem. Men att lämna ett gåvokort som present kan ibland uppfattas som lite "fattigt" och att då samtidigt kunna ge en fysisk gåva känns väldigt rätt. Dessutom är det inga dåliga medgåvor. Se själv nedan vad som finns att välja mellan! Bästa julklappstipset
Julklappskortet finns även presenterat i denna folder.

Beställ julklappskortet online

Gör det enkelt för er och för oss. Beställ kortet online i det antal ni önskar. Pris för julklappskortet med medgåva är 360 kr + frakt 75kr.
Frakt av kort + medgåvor till er tillkommer med enhetsfrakt 140 kr.

MEDGÅVAN

Medgåvan är en produkt man får utöver gåvokortet. När du beställer Julklappskortet 360+ väljer du också vilken eller vilka medgåvor du vill ha. Det behöver inte vara samma medgåva för alla korten. OBS! Julklappskortet är nu så populärt att vissa av medgåvorna kan ta slut. Beställ därför så tidigt ni kan för att säkerställa att ni får de medgåvor ni önskar.
Se beställningformuläret!

Kort med egen logo och hälsning

Vi kan ordna så att era kort får ett tilltryck (i färg) med hälsning, logo etc - helt enligt era egna önskemål.
Extrakostnad för detta är 16 kr/kort, minimum 50st kort.
Rent tekniskt är det möjligt att varje kort har sin text (variabeltext), exempelvis att lägga in namnet på personen som får kortet.
Är ni intresserade av det så kontaktar ni oss så får vi diskutera fram bästa lösning och även ge ett pris för detta.
  • Julklappskortet tryck1
  • Julklappskortet tryck2
Rita Paparitzou1Rita Paparitzou1
Rita Paparitzou
Rita
Epost: textil@mera.se
031 -340 99 92

Har du frågor? - Prata med en expert på profilreklam! 


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss eller skicka vanligt mail om du inte vill använda kontaktformulären som finns på sidorna.
​​​
Mikael
Epost: present@mera.se
031 -340 99 97