Nyheter   -  Julklappskortet  -  Presentshopen  -   Maila oss ​​​​​​​
  
Hem | Märken | Märkligt

Märkligt

markligt 650markligt 650
markligt 650

VI GILLAR STUDENTMÄRKEN

Detta är en specialsida för medlemmar i FB-gruppen Märkligt. Här hittar man förutsättningar för att beställa märken med 10% rabatt och även få andra förmåner.
"Mera Märken" har fyllt studentoverallerna med märken i 30 år. Vi är största enskilda leverantör av tygmärken i Sverige med erfarenhet av över 2000 märkesordrar om året. Ni köper från oss för att få högsta kvalitet, säkra leveranser, superb service och till mycket lågt pris.
Vår expertkunskap ingår i priset - inte bara ett märke!

SPECIALPRIS MED 10% RABATT + MÄRKLIGTLOTTERIET

När du beställer märke från oss har du direkt 10 % på din order. 
Viktigare är eventuella rabatter är dock att du får hjälp på vägen för att ta fram ditt egendesigna tygmärke. Du kan kontakta oss sju dagar i veckan och få tips och råd. Använd gärna detta kontaktformulär och skriv vad du vill ha tips om. Vardagar kan du givetvis ringa till
031-3409996 och prata med Kristina eller Erland.
Som märkligtkund så är du även med i vårt märkeslotteri som gör att du kan vinna en bonuscheck på 500 eller 1000 kr till ditt nästa märkesprojekt.
Vi vill främja studenternas märkeskultur!

PRISLISTOR OCH VAR MAN BESTÄLLER

De ordinarie prislistorna och aktuella leveransdatum för broderade repektive vävda märken hittar man på respektive sida (följ länkarna). Beställer gör man i de ordinarie beställningsformulären som man enkelt hittar på dessa två sidor. När du beställer är det viktigt att du skriver in rabattkoden M3414 i formulären. Ingen kod - ingen rabatt!
Det är viktigt att du har koll på om du ska ha broderade eller vävda märken (så att du använder rätt formulär) samt att du är någorlunda insatt i begränsningarna i respektive produktionssätt. Ett bra sätt är att kolla in bildspelet nedan innan du beställer.
Är du van beställare kan du gå direkt till beställningsformulären: Beställa broderat märke eller Beställa vävt märke.

VILLKOR FÖR ATT BESTÄLLA MED MÄRKLIGT-RABATT

Rabatten är för att stödja grundtanken i FB-gruppen Märkligt. Enskilda studenter får en idé till ett märke. Tillsammans med andra, eller på egen hand, tar man fram en design på märke. Intresse efterfrågas i  FB-gruppen och sedan beställer man så många märken som det finns beställningar på. Märkena förmedlas till de som beställt utan något större vinstintresse men ska täcka alla kostnader.
Det är detta som märkligt-rabatten ska stödja. Ska man beställa vanliga märken till sektionen, föreningen, sittningen ... beställer man med ordinarie studentrabatt och de som är riktigt smarta ser till att de är avtalskunder hos oss.

VI VISAR UPP MÄRKEN

Vi vill gärna visa upp märken som vi har tagit fram. Beställer du märken med Märkligt-rabatten så får du räkna med att vi även kommer att visa upp den för medlemmarna på Märkligt FB-sida så att de kan kolla in märket. Det är också mycket troligt att vi i inlägget även berättar lite om märket rent tekniskt. Sedan är det också mycket troligt att märket förr eller senare kommer på vår Facebook-sida Mera Studentmärken där många märken hamnar som studentkårerna beställer direkt.

BILDSPELET

Titta igenom bildspelet innan du ska beställa eller designa ditt eget tygmärke. Där hittar du baskunskaper för tygmärken. Du lär dig skillnaden på broderade märken och vävda märken, vad en langetterad kant är och mycket annat. En av de viktigaste sakerna att ha koll på är hur små texter man kan brodera (eller väva).
Många säger "trycka märken" vilket vi som håller på med märken hela dagarna inte gillar. Man kan i och för sig trycka tygmärken men "riktiga" tygmärken är i första hand broderade eller vävda. Läs gärna mer om tryckta tygmärken här.  Det är ingen märkligt-rabatt på tryckta märken.
Det är inte heller någon märkligt-rabatt på pins, medaljer eller andra former av märken som vi tar fram. Vad gäller dessa produkter hänvisar vi till särskild sida för generell studentrabatt eller i ännu högre grad - bli avtalskund!
 • bildspel_tygmarken_01
 • bildspel_tygmarken_02
 • bildspel_tygmarken_03
 • bildspel_tygmarken_04
 • bildspel_tygmarken_05
 • bildspel_tygmarken_06
 • bildspel_tygmarken_07
 • bildspel_tygmarken_08
 • bildspel_tygmarken_09
 • bildspel_tygmarken_10
 • bildspel_tygmarken_11
 • bildspel_tygmarken_12
 • bildspel_tygmarken_13
 • bildspel_tygmarken_14
 • bildspel_tygmarken_15
Kristina IvarssonKristina Ivarsson
Kristina Ivarsson

GRATIS EXPERTHJÄLP

Väldigt ofta vill våra kunder ha vår experthjälp och det gäller i hög grad även medlemmar i Märkligt. Vi svarar på mail och har support sju dagar i veckan. Kristina är den som oftast tar frågor under kontorstid medan Erland svarar på frågor övriga tider på dygnet eller under helgen.
Kontaktformuläret är snabbaste sättet att skicka en fråga men det går även bra att ringa under kontorstid på 031-3409996 eller skicka ett vanligt mail till badge@mera.se.

GRATIS PROVMÄRKE

Något som vi kan hjälpa till med för Märkligts medlemmar är att vi tidigt i processen tar fram ett prov på märket som du vill producera. På så sätt kan man redan innan man tar upp beställningarna visa hur märket ser ut. Önskar du ett sådant märke så kontaktar du oss samt uppger att det är tänkt att bli ett Märkligt-märke.  Den normala rutinen är annars att ett provmärke tas fram först när en beställning gjorts.
Erland-HallbergErland-Hallberg
Erland Hallberg

MÄRKESLOTTERIET

Tidigare hade vi ett "märkeslotteri" där alla som beställt med Märkligt-rabatt var med i lotteriet med ett antal lotter som var baserat på hur stor senaste beställningen var.
Det lotteri finns kvar och med jämna mellanrum gör vi en ny dragning. Antal "lotter" du har är baserat på hur mycket senaste beställningen var. En lott för varje 10-krona.

Bli därför inte förvånad om du blir kontaktad av oss för att du vunnit en bonuscheck på 500 kr eller 1000 kr till ditt nästa märkesprojekt.

Det ska vara kul att beställa märken!