Nyheter   -  Julklappskortet  -  Presentshopen  -   Maila oss ​​​​​​​
Hem | Märken | PVC-märken

PVC-märken

  

PVC-märken kallas ibland "gummimärken" eller "silikonmärken".


Dessa väderbeständiga och stryktåliga märken gjuts i den form och utseende man önskar. Vid små serier är en stor del av priset verktygskostnaden och därför är det lämpligt att beställa 100 märken eller fler även om inget hindrar att man beställer färre.
Man skiljer på märken som är 2D och 3D. 2D-märken är normalt 1,5-2,5 mm tjocka beroende på märkets storlek. Märkets mönster ligger i relief men med plana ytor. Ytorna är sedan infärgade. Ett 3D-märke är normalt 2,6-6,0 mm tjockt och har välvda ytor. 
Eftersom det är komplicerat att ta fram en prislista vill vi att ni skickar kontaktar oss för att få offert och bästa pris. Det tar normalt bara en dag innan ni har pris om ni har ett färdigt original. Skicka ett mail med din förfrågan till badge@mera.se.

Priser för PVC-märken

Varje märke är unikt varför det är omöjligt att ge en bra och rättvisande prislista. Vår erfarenhet är att kunderna vet om de ska ha ett "gummi-märke" när man väl kommer med förfrågan. Man väljer inte märken i PVC för att det är ett billig form av märke, Samtidigt är det inte speciellt mycket dyrare än vävda märken, pins eller tryckta märken, om man nu vill ha en prisindikation.

Lite tips

Om PVC-märket ska sys fast så kan det vara lämpligt att man har en lite nedsänkning, som ett dike, innanför ytterkanten. Den är till för att det ska vara enklare (tunnare material) för att sy fast märket men också för att tråden ska ligga lite mer skyddat eftersom tråden ligger nedsänkt i diket.
Vill man ha kardborre på baksidan så är det inga problem. Det kan fabriken sy fast åt er redan från början.
  • PVC-badges-01
  • PVC-badges-02
  • PVC-badges-03
  • pvc-badges_04

Många som tittar på denna sida om PVC-märken tar gärna också en titt på dessa sidor

Broderade märken

Vävda märken

Tryckta märken

Stora märken

Pins

Handbroderade

Kristina IvarssonKristina Ivarsson
Kristina Ivarsson
Kristina
(Tar hand om alla ordrar).
 badge@mera.se
031 -340 99 96

HAR DU FRÅGOR?
​​​​​​​- PRATA MED EN MÄRKESEXPERT!

Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss om du inte vill använda kontaktformuläret.

badge@mera.se
Erland-HallbergErland-Hallberg
Erland Hallberg
Erland
(Svarar på många mail och förfrågningar under helgerna). ​​​​​​​
031 -340 99 93