bu handbrodyrbu handbrodyr
bu handbrodyr

HANDBRODERADE TYGMÄRKEN

Handbroderade exklusiva tygmärken eller emblem brukar ibland kallas för "blazermärken" eftersom det är det vanligaste användningsområdet. Dessa skiljer sig från vanliga maskinbroderade märken på flera sätt. Det mest typiska är att de är broderade med tjockare metalltrådar. Det är också vanligt att man använder sig av applikationsteknik. Överhuvudtaget så är det väldigt mycket hantverk inblandat och det är mycket upp till den enskilde broderaren att utforma märket. Vanligaste underlaget som man broderar på är filtmaterial och det behöver inte vara svart filt som på bilderna nedan. De tillverkare som vi anlitar är experter på uniformsdetaljer överhuvudtaget och kan, förutom handbroderade märken, även ta fram snoddar, axelklaffar och mycket annat inom uniformsområdet.
Tillbaka till Översikt märken
Varje märke är unikt varför det är omöjligt att ge en bra och rättvisande prislista. Minsta antal för broderade märken är 10 st. Priset på handbroderade märken offereras alltid. Ungefärligt pris vid "normalstort" märke och 25 st är 90 kr/st + moms. Större upplagor eller mindre märken gör att priset sjunker. Stora och komplicerade märken dyrare. Som ni hör - Be om offert!

Vid en förfrågan/beställning är det viktigt med ett tydligt och bra original som broderaren kan utgå ifrån. Vid en beställning görs alltid ett prov först som ni kan inspektera via ett foto.

Nedan kan man se typiska exempel på handbroderade märken. De tjockare metalltrådarna är fastsydda metallänkar medan de tunnare är vanliga metalltrådar. Applikation av tyg för större färgade områden är vanligt. Man broderar på en filtbotten som finns i lite olika färger.

handbrodyr1handbrodyr1
handbrodyr
handbr11handbr11
handbr1
handbr21handbr21
handbr2
handbrodyr 3handbrodyr 3
handbrodyr 3
handbrodyr 4handbrodyr 4
handbrodyr 4