Kampanjer ​​​​​ -  Presentshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
  • behover_ni_framsida_2018_01
  • behover_ni_framsida_2018_02

VET DU REDAN VAD DU SKA HA?​​​​​​​

Välkommen till Mera Profil & Reklam AB

Företagsprofilering med Mera Profil & Reklam

Mera Profil & Reklam AB är ett företag som arbetar med profilprodukter och reklamartiklar. Vi har lång erfarenhet av branschen och är er totalleverantör av reklam- och kampanjartiklar, företagsprofilering samt gåvor. Företag, större organisationer eller lilla föreningen - alla kunder är viktiga för oss.

Kvalitetsprodukter & miljötänkande

​Mera Profil & Reklam AB är bättre än andra företag i branschen. Vi har eget miljödiplomerat tryckeri här i Göteborg och kan därför serva våra kunder med alla former av textiltryck och brodyr på profilplagg. Vi har även komplett tryckeri för trycksaker, posters, foldrar samt dekal- och storformatsproduktion. Vårt företag är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas och är det enda företaget som innehar certifieringen Bra Miljöval för t-shirts och tygkassar med tryck.
​​​​​​​
Tag gärna kontakt med oss om ni har frågor kring vårt arbete för ett hållbarare samhälle och bättre miljö.

Inte bara lågt pris utan rätt pris

Som er leverantör av profilprodukter eller produktmedia är vår viktigaste uppgift att garantera rätt produkt, rätt kvalitet, levererat i rätt tid och dessutom producerade på ett etiskt och kontrollerat sätt. Då blir priset även rätt. Våra kunder blir fler och fler, helt enkelt för att vi aldrig tar genvägar. Vi ska alltid erbjuda hög service och finnas här för våra kunder. Vi är dessutom unika eftersom vi själva trycker många av produkterna vi erbjuder. Det är bra när det är bråttom och när man är mån om hög kvalitet även på trycket. 

Stort sortiment

Vi har ett mycket stort sortiment. När ni planerar att dra igång en större eller mindre kampanj, gör som många andra, ta kontakt med oss och se hur vi kan hjälpa er. Vi har över 30 års erfarenhet och vet hur vi kan skapa profilreklam, som blir uppmärksammat och uppskattat. För att göra det enkelt för våra kunder att hitta det de söker har vi delat upp vårt  sortiment i olika avdelningar, i första hand Märken, Tygkassar, Profilkläder, Presentartiklar, Profilprodukter samt Trycksaker.