Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Profilkläder | Arbetskläder

Arbetskläder

Det finns en betydlig större frihet och valmöjlighet i dagens arbetskläder


Utrymme finns för den egna personligheten även om helheten ska kännas enhetlig. Det är inget snack om att det inte finns mode i arbetskläder. Även om vi inte är en yrkesklädesaffär där man kan köpa "sina" snickarbyxor klockan sju på morgonen så vill vi säga att vi har full koll på det mesta inom detta segment. Dessutom är vi experter på tryck och annat som man vill göra för att profilera sig. Vänd dig till oss när ert företag behöver bra arbetskläder med profilmärkning.

VARUMÄRKEN & SORTIMENT

Med arbetskläder menar vi yrkeskläder och i vårt sortiment hittar du både funktionella och stryktåliga kläder som är speciellt anpassade efter specifika yrken och dess arbetsuppgifter.  Via knapparna nedan kommer ni in direkt till vår webbshop där sortimentet blir filtrerat utifrån vad ni är på jakt efter. Under knapparna med länkar till webbshopen hittar man bild på framsidan till de två profilkataloger, projob och Jobman, som vi valt att arbeta med i första hand. Jobman är ett klassiskt sortiment av yrkeskläder med stor bredd. ProJob är arbetskläder för yrkesfolk som vågar frångå traditionerna och prioritera funktionen.

Bläddra direkt i de digitala katalogerna här nedan!


Kontakta Mikael
för vidare information, beställning, förädling osv

Tel: 031-340 99 97
Epost: present@mera.se

JOBMAN workwear


Kvalitet för stolta yrkesmänniskor sedan 1975
Ditt val av arbetskläder spelar stor roll för hur synlig, effektiv och skyddad du är på jobbet. Olika yrken kräver olika funktioner och slitstyrka hos plaggen, som också ska värma dig när det är kallt och ge svalka när det är varmt. Jobman erbjuder ett brett sortiment av arbetskläder som kan kombineras för att passa alla typer av arbeten, inomhus och utomhus, året runt. För oss på Jobman Workwear handlar kvalitet inte bara om valet av rätt material. Kläderna ska även ge rörlighet och komfort under långa och utmanande arbetspass. I kombination med nya funktioner och modern design gör kläderna också dig uthålligare på jobbet. Vår vision är att göra alla yrkesmänniskor till stolta bärare av Jobmans arbetskläder, varje dag.

Huvudkatalogen (klicka på stora bilden till höger el här)

direktlänk till Storleksguiden, pdf att ladda ner HÄR

Jobman Nyheter AW23 klicka här
en mindre katalog mer inriktad till hantverkare/lagerpersonal

JOBMAN filmer

Här finner du ett par filmer som Jobman tagit fram för att visa nyheter, olika val för vilken yrkeskategori du har, de olika materialen såsom stretch, varsel, förstärkning osv
 • Chaufför
 • Målare
 • Vägarbetare
 • Däckverkstad
 • Hantverk
 • Varselklasser
 • 4-vägs stretch
 • Förstärkningsmaterial
 • Fyra funktioner
 • Practical
 • Storsäljare 

Som Chaufför eller Vägarbetare behöver du bra kläder med varsel för att synas på bästa sätt, här kan du se en film om just varsel och dess olika klasser.

PROJOB workwear

ProJob är ett nytt och fräscht varumärke med anor långt tillbaka.
Johans arbetskamrater blev nyfikna på de funktionella byxorna och frågade om inte Saga kunde sy upp fler par. Snart sydde Saga snickarbyxor från morgon till kväll. Johan och Saga kom också på nya produkter att utveckla tillsammans. Bland annat uppfann de lösningar med hjälp av fickor och bälten – lösningar som idag har utvecklats till ett helt bärsystem.
Arbetskläder ska stå emot många påfrestningar. Vi använder starka, väl beprövade material i våra kläder och synar dem noggrant i sömmarna.

​​​​​​​

Varselkläder

Byxor & shorts

Kökskläder

Jackor

Accessoarer

Västar

Handskar & mössor

Overaller

Har du frågor?  - Prata med en expert!


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss om du inte vill använda kontaktformuläret.
Mikael
Expert på profilkläder!
Epost: present@mera.se
031 -340 99 97
Susanne
Expert på profilkläder!
Epost: profil@mera.se
031 -340 99 95
Rita Paparitzou1Rita Paparitzou1
Rita Paparitzou
Rita
Expert på profilkläder!
Epost: textil@mera.se
031-340 99 92