ArbetsplaggArbetsplagg
Arbetsplagg

ARBETSKLÄDER

Det finns en betydlig större frihet och valmöjlighet i dagens arbetskläder. Utrymme finns för den egna personligheten även om helheten ska kännas enhetlig. Det är inget snack om att det inte finns mode i arbetskläder. Även om vi inte är en yrkesklädesaffär där man kan köpa "sina" snickarbyxor klockan sju på morgonen så vill vi säga att vi har full koll på det mesta inom detta segment. Dessutom är vi experter på tryck och annat som man vill göra för att profilera sig. Vänd dig till oss när ert företag behöver bra arbetskläder med profilmärkning.

(Tillbaka till Översikt Kläder)

VARUMÄRKEN & SORTIMENT

Med arbetskläder menar vi yrkeskläder och i vårt sortiment hittar du både funktionella och stryktåliga kläder som är speciellt anpassade efter specifika yrken och dess arbetsuppgifter.  
Vi har valt att jobba med ProJob och Jobman. Onlinekataloger öppnas om man klickar på bilderna. Jobman är ett klassiskt sortiment av yrkeskläder med stort bredd. ProJob är arbteskläder för yrkesfolk som vägar frångå traditionerna och prioritera funktionen.

LETA I VÅRA DATABASER

letar man efter någo speciellt och inte vill bläddra i kataloger så rekommenderas någon av våra databaser. I "mera online" hittar man bland annat Jobman-sortimentet men arbetskläder av andra märken.
I databasen "textile4u" hittar framförallt säkerhetskläder av olika slag och med bra priser. När man hitar något intressant klickar man på färgrutan så får man upp lagersaldo och pris. Enkelt och bra.