Kampanjer ​​​​​ -  Presentshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Profilkläder | Varumärken

Varumärken

Varumärken & kataloger 


Vi kan erbjuda våra kunder nästan alla klädmärken som finns på profilmarknaden - och det är många. Nuförtiden finns de flesta kataloger som bläddringsbara online-kataloger med så kallade rekommenderade priser. Ibland saknas priser och då kontaktar ni oss så mailar vi över våra specialpriser. Vi har också två mycket bra databaser att leta i. Ger man sig tid så kommer ni hitta det ni letar efter. Använd gärna detta kontaktformulär om du har en fråga till oss om något profilplagg ni hittat eller inte hittat.

OLIKA SÄTT ATT HITTA RÄTT PROFILPLAGG

  • Huvudsortimentet. De första katalogerna är de som vi jobbar främst med och där det finns störst chans att finna prover i vår utställning.
  • Mera.se Online. Vår egen webbshop där man kan sortera efter varumärken, produkter mm och få fram priser.
  • Textil 4 U. Är en annan databas för profilkläder, som vi jobbar mycket med. Här finns en del varumärken som inte är så vanliga i Sverige men i övriga Europa.
Rita Paparitzou1Rita Paparitzou1
Rita Paparitzou

HAR DU FRÅGOR? - PRATA MED EN TEXTILEXPERT!

Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss om du inte vill använda kontaktformuläret.
​​​​​​​
Rita: 031-340 99 92  Är den som tar hand om alla ordrar och också den som kan mest om olika klädmärken.
Susanne: 031-340 99 95  Är backup till Rita och har lång erfarenhet av allt vad gäller profilplagg och alla andra produkter vi har.

WEBBKATALOGER

Här kommer ytterligare ett par webbkataloger som vi jobbar med. I de fall det saknas priser i katalogen så kontaktar ni oss bara vi kontaktformuläret så skickar vi över vår specialprislista. Många priser kan man även hitta via webbshopen nedan. I de fall man hittar priser i katalogerna så är det rekommenderade priser. Vi ger er alltid en bra offert i samband med att ni trycker eller broderar kläderna hos oss.

MERA.SE ONLINE

Vår egen webbshop är ett utmärkt sätt man letar efter något speciellt och även när man letar efter något särskilt klädmärken. Länkarna nedan går till respektive klädmärke. När man hittat det plagg man gillar kan man även få fram pris, med och utan tryck. Ett litet trubbigt verktyg när det är mer komplicerade tryck men bra för att få fram ett budgetpris. Webbshopen sköts av Janne hos oss, som man enkelt når via detta kontaktformulär. Han hjälper er att räkna fram pris. 

TEXTILE 4 U

Detta är ingen webbshop där man kan beställa utan en databas med ett stort antal klädmärken på den europeiska marknaden. Bra priser för er tack vare parallellimport! Bra också eftersom ni själva kan få fram pris och aktuell lagersaldo. När ni hittat något intressant så kontaktar ni Rita hos oss, gärna via detta kontaktformulär, så tar hon fram exakt pris med tryck eller brodyr.  Här nedan direktlänkar till några av varumärkena.