Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Profilprodukter

Profilprodukter

Vi har ett stort sortiment med profilprodukter av hög klass

​​​​​​​
Allt för att skapa en snyggare profilering för företaget eller föreningen som vill vara och leva sitt varumärke. Be Your Brand - kallar vi det.
​​​​​​​
De flesta produkter kan förses med märkning av olika slag. Det kan vara tryck, prägling, gravyr, lasergravyr, etsning, brodyr, tryckt eller vävd etikett eller andra typer av märkning. Vi bistår givetvis med vårt kunnande för att hjälpa er att välja rätt märkning.
Denna sida är ingången till vår värld av Profilprodukter men givetvis finns det intressanta produkter även under Märken, Profilkläder och Presenter.

Tips & sortiment

​​​​​​​
Utbudet är enormt och för att få lite ordning och reda har vi skapat lite undersidor med tips, särskilt på sådant som vi är riktigt bra på och som återkommande kunder vill kunna hitta snabbt. Missa inte att många profilprodukter även finns i vår presentshop Mera Online. Om du är ett företag, särskilt här i Göteborgsregionen, får du inte heller missa vår specialsida Be Your Brand som ger en extra dimension på det varumärkta mötet.

PROFILPRODUKTER I VÅR "PRESENTSHOP"

I vår webbshop finns en kraftfull sökmotor (och det behövs med närmare 50 000 produkter). Har du frågor eller om det är något du inte hittar så kontaktar du någon av våra säljare. Använd gärna detta kontaktformulär.

Företagsprofilering - Be your brand


Vi på Mera Profil & Reklam AB vet att företag ibland vill satsa på det lilla extra när de ska profilera sitt företag. Vårt program av profilprodukter håller mycket hög klass. Allt för att skapa en mer exklusiv profilering för företaget, föreningen eller organisationen. 

Vi garanterar dig rätt produkter, rätt kvalitet, rätt pris och rätt leverans, samt mycket god service. Vi har 30 års erfarenhet av branschen och har genom åren fått många nöjda och återkommande kunder. När du beställer profilprodukter från oss ser vi till att du får produkterna när du behöver dem.
​​​​​​​
Läs mer om vårt koncept Be Your Brand på särskild sida där vi närmare  förklarar hur man "lever sitt varumärke".
Susanne
Epost: profil@mera.se​​​​​​​
031 -340 99 95

Har du frågor? - Prata med en expert på profilreklam! 


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss eller skicka vanligt mail om du inte vill använda kontaktformulären som finns på sidorna.
​​​
Mikael
Epost: present@mera.se
031 -340 99 97