HANDBRODERADE MÄRKEN

HANDBRODERADE TYGMÄRKEN

Handbroderade exklusiva tygmärken eller emblem brukar ibland kallas för "blazermärken" eftersom det är det vanligaste användningsområdet. Dessa skiljer sig från vanliga maskinbroderade märken på flera sätt. Det mest typiska är att de är broderade med tjockare metalltrådar. Det är också vanligt att man använder sig av applikationsteknik. Överhuvudtaget så är det väldigt mycket hantverk inblandat och det är mycket upp till den enskilde broderaren att utforma märket. Vanligaste underlaget som man broderar på är filtmaterial och det behöver inte vara svart filt som på bilderna nedan. De tillverkare som vi anlitar är experter på uniformsdetaljer överhuvudtaget och kan, förutom handbroderade märken, även ta fram snoddar, axelklaffar och mycket annat inom uniformsområdet.

Tillbaka till  Översikt märken

Varje märke är unikt varför det är omöjligt att ge en bra och rättvisande prislista. Minsta antal för broderade märken är 10 st. Priset på handbroderade märken offereras alltid och dyrt och billigt på samma gång. Dyrt för att de oftast kostar runt 200 kr/st. Billigt för att det är flera timmars jobb med varje enskilt märke. Större upplagor eller mindre märken gör att priset sjunker. Stora och komplicerade märken dyrare. Som ni hör - Be om offert!
Vid en förfrågan/beställning är det viktigt med ett tydligt och bra original som broderaren kan utgå ifrån. Vid en beställning görs alltid ett prov först som ni kan inspektera via ett foto.
handbrodyr1handbrodyr1
handbrodyr

HAR DU FRÅGOR? - PRATA MED EN MÄRKESEXPERT!

Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss om du inte vill använda kontaktformuläret.
Kristina: 031 -340 99 96 (Är den som tar hand om alla ordrar)
Erland: 031 -340 99 93 (Är numera mest backup men svarar på många mail och förfrågningar under helgerna).
Mailadress: badge@mera.se

Läs mer om original för handborderade märken under särskild sida för Märkesoriginal.
Nedan kan man se typiska exempel på handbroderade märken. De tjockare metalltrådarna är fastsydda metallänkar medan de tunnare är vanliga metalltrådar. Applikation av tyg för större färgade områden är vanligt. Man broderar på en filtbotten som finns i lite olika färger.
handbrodyr 3handbrodyr 3
handbrodyr 3
handbrodyr 4handbrodyr 4
handbrodyr 4
handbr11handbr11
handbr1
handbr21handbr21
handbr2
Många som tittar på denna sida om exklusiva handbroderade tygmärken och emblem tar gärna också en titt på dessa sidor: