Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Märken | Stora tygmärken

Stora tygmärken

Stora tygmärken för att sätta på ryggen på overallen, arbetsplagget eller skinnvästen.

I vår ordinarie prislista hittar man broderade tygmärken som är upp till 10 cm i snittmått och med minsta antal 25 st. Det är dock inga problem att göra större märken och i och med det även färre märken. Minsta antal är ett (1) märke och antagligen är detta "dyra" märke betydligt billigare än vad du kanske befarar.
​​​​​​​
Det som dock alltid gäller är att vi ber fabriken räkna ut pris på just ert märke eftersom märkets pris beror på antal, storlek och design. För många "ryggmärken" gäller att det ska vara en sammansättning av flera märken. Då ger vi pris för kompletta "sets".
OBS! Mycket viktigt att ha lång framförhållning med beställningarna just nu.
Längre leveranstider fr.o.m slutet v 50 pga det kinesiska nyåret!
Gäller samtliga märken, medaljer, metallmärken osv

STÖRSTA STORLEKAR

Broderade märken är vanligast för stora märken och för broderade märken gäller att största måttet normalt är max 35 cm.
Tips! Försök hålla ert märke inom en diameter på 29 cm. Gör ni det större blir det mycket dyrare.
När det gäller vävda märken så är största mått 19 cm men det gäller bara på ena ledden. Åt andra hållet kan märket i princip vara hur stor som helst. Det går alltså att göra ett vävt märke som 19 x 30 cm men INTE ett vävt märke som är 20 x 20 cm. 

RYGGSET

Stora tygmärken kallas ofta "ryggmärken". När det gäller ryggmärken så är det vanligt att det är flera separata märken som hör ihop. Vanligt är ett stort märke i mitten, en båge över, en båge under och ibland ett litet märke också.
Dessa kan man beställa som ett "set", dvs man får pris för hela setet och sedan beroende på om man vill ha 5, 8, 15 eller fler set. Billigare ju fler man beställer givetvis men inget minsta antal.

BESTÄLLA

Man kan alltid beställa eller be om offert genom att skicka ett mail till badge@mera.se men man kan också använda något av de formulär som finns för broderadevävda eller tryckta märken och ange storlek och antal. Då går det snabbare när man sedan vill göra en skarp beställning. Vi återkommer med priser, normalt inom 24 timmar. Är du osäker vad för märke du ska ha så använd gärna snabbformuläret.
  • big1
  • big2
  • big3
  • big4
  • bigbadges3
  • bigbadges4
  • bigbadges5

HAR DU FRÅGOR?
​​​​​​​- PRATA MED EN MÄRKESEXPERT!

Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss om du inte vill använda kontaktformuläret.

badge@mera.se
Kristina IvarssonKristina Ivarsson
Kristina Ivarsson
Kristina
 badge@mera.se
031 - 340 99 96
Susanne
​​​​​​​badge@mera.se
​​​​​​​031 - 340 99 95
Erland-HallbergErland-Hallberg
Erland Hallberg
Erland
(Har ofta helgjouren). ​​​​​​​