Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
  
Hem | Märken | Föreningsmärken

Föreningsmärken

Hos oss beställer du föreningsmärken av högsta kvalitet, till lågt pris tack vare rabatt och med garanterat säkra leveranser.

Med 35 års erfarenhet av märken har vi blivit den ledande leverantören av föreningsmärken, emblem mm i Sverige. Det har handlat mycket om tygmärken men också klubbnålar och medaljer. Vi har kunskapen och de rätta priserna. 

ALLTID FÖRENINGSRABATT

Vi har alltid stått föreningslivet nära både som företag och från alla medarbetares personliga synvinkel. Vi vet att priset är viktigt eftersom man måste vända på alla slantar. Vi vet också hur viktigt det är med kvalitet och minst att man vet att produkterna har producerats på ett schyst sätt.
Vår föreningsrabatt är uppdelad i tre steg beroende på vilket samarbete ni vill ha med oss. MÅNGA föreningar har upptäckt att vi är en mycket bra leverantör till annat än "bara" märken.

RABATTSATSER - SPONSRING

4% rabatt. Enda villkoret för denna rabatt är att ni är en förening av något slag samt att vi  i framtiden får visa upp märket ni tar fram på sociala mediercsamt tala om att ni har beställt dem från oss. 
Uppge koden: FÖ1986A.

6% rabatt. Villkoret för denna rabatt är ovanstående plus att ni visar upp märket på föreningens Facebooksida alternativt Instagram. Ni ska också skriva att märket kommer från www.mera.se (så att en länk uppstår) och använda hashtag #meraprofil.
Uppge koden: FÖ1986B.

10% rabatt på märken. VIP-kund. Bli VIP-kund hos oss genom att skapa en länk till oss på er hemsida. Denna länk ska ligga kvar i minst ett år. I och med denna rabatt blir ni VIP-kund hos oss och har även minst 5% rabatt på övrigt sortiment. Läs mer nedan och samla era inköp hos oss!
Uppge koden: FÖ1986C.
På bilden ser man olika tygmärken som är beställda av föreningar och organisationerPå bilden ser man olika tygmärken som är beställda av föreningar och organisationer
Tygmärken för föreningar

ENKELT ATT BESTÄLLA

Det är väldigt enkelt att beställa och bäst fungerar det när man använder ett av de beställningsformulär som vi har. Vi har ett för broderade märken, ett för vävda märken och ett för tryckta märken. Det är tre olika tekniska möjligheter för tygmärken och priserna skiljer inte mycket. Vet du inte skillnaden på de olika typerna så börja med att kolla bildspelet nedan.
Prislistorna hittar man på respektive huvudsida. Följ dessa länkar:
Broderade märken
Vävda märken
Tryckta märken.
Var inte rädd för att beställa även om du är osäker. Vi kommer att gå igenom allt och kolla att allt fungerar. Vi kontaktar dig och reder ut oklarheter.
Du får ALLTID en orderbekräftelse med mail med alla priser etc oftast samma dag eller nästa arbetsdag.
OBS! Vi gör alltid ett provmärke som du får en bild på innan slutproduktion.
Och glöm inte att ange rabattkoden när ni beställer. Ingen kod = ingen rabatt.

BASKUNSKAPER TYGMÄRKEN

Mycket av vår arbetstid går åt för att ge support till de som ska beställa. Vi tycker det är mycket trevligt och vet att det resulterar i många fina ordrar.
Vanligt är det också att beställaren får "bakläxa" på originalet för att hen inte har koll på det mest elementära vad gäller tygmärken. Gör därför dig själv tjänsten att kolla igenom bildspelet innan du beställer och önskar scoutrabatt. Har du koll på hur stor texten blir på ditt märke? Går den att läsa som broderat eller vävt? Vilken form och vilken typ av kant ska märket ha? Hur många färger är det i märket?
Och det viktigaste av allt - ska det vara ett broderat, vävt eller rent av ett tryckt märke och vad är det för skillnad egentligen?
Håll muspekaren över bilden så stannar bildspelet.
 • bildspel_tygmarken_01
 • bildspel_tygmarken_02
 • bildspel_tygmarken_03
 • bildspel_tygmarken_04
 • bildspel_tygmarken_05
 • bildspel_tygmarken_06
 • bildspel_tygmarken_07
 • bildspel_tygmarken_08
 • bildspel_tygmarken_09
 • bildspel_tygmarken_10
 • bildspel_tygmarken_11
 • bildspel_tygmarken_12
 • bildspel_tygmarken_13
 • bildspel_tygmarken_14
 • bildspel_tygmarken_15

Har du frågor? - Prata med en märkesexpert! 


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss om du inte vill använda kontaktformuläret.

badge@mera.se
Kristina
(Huvudansvarig för märken).
 badge@mera.se
​​​​​​​
031 -340 99 96
Erland
(Har oftast helgjour via mail).
 badge@mera.se
​​​​​
Susanne
(Backup sommartid och ekonomi).
 badge@mera.se
​​​​​

BRODERADE MÄRKEN - EXEMPEL

BRODYR PATCHESBRODYR PATCHES
Broderade tygmärken
Exempel på broderade tygmärken från mera.se

VÄVDA MÄRKEN - EXEMPEL

Woven patchesWoven patches
Vävda tygmärken
Exempel på vävda tygmärken från mera.se

TRYCKTA MÄRKEN - EXEMPEL

printed badgesprinted badges
Tryckta tygmärken
Exempel på tryckta tygmärken från mera.se

GILLA "MERA MÄRKEN" PÅ FACEBOOK! 

SMARTA FÖRENINGAR SAMLAR SINA INKÖP HOS OSS

Det finns mycket att tjäna på att ha oss som leveratör för alla sina märken. Samla era inköp hos oss och glöm inte att vi är mycket duktiga på annat än bara tygmärken, pins och medaljer. Några exempel kommer här:

MÄRKEN

Självklart beställer man alla tygmärken från oss. Ni får bra pris på alla nya märken ni ska ta fram under året och extra bra pris på märken som återbeställs år efter år. Extra sugna är vi på återkommande märken som köpts från annat håll tidigare. Ni behöver bara låna oss ett märke så ser vi till att det kopieras OCH förbättras, vilket många gånger är möjligt. 

KLÄDER MED TRYCK OCH BRODYR

Vi har billiga t-shirts men också snygga tröjor i hög kvalitet. Det vi framförallt är duktiga på är kläder med ekologisk bomull. Vi är det enda tryckeriet i Sverige som kan trycka och leverera T-shirts som är certifierade med Bra Miljöval.
Många tror att vi "bara" håller på med märken men inte minst profilkläder är en viktig del i företaget.
​​​​​​​

GIVEAWAYS

Många tror att man inte behöver småprylar med tryck på men sanningen är att de flesta ändå har behov av det och använder det regelbundet, många gånger utan att tänka på det. Ta en titt i vår webbshop där du hittar tusentals artiklar.

PROFILERING


Nästan alla föreningar måste då och då visa upp sig och sin verksamhet på ett snyggt sätt. Vi tar fram flaggor, skyltar, banderoller och mycket annat.

TRYCKSAKER

Vi tar fram visitkort, medlemskort och inte minst medlemstidningarna till mycket konkurrenskraftiga priser, har vi förstått.

FÖRENINGSRABATT PÅ ALLT

Är ni VIP-kund med 10% rabatt på tygmärken (se ovan) så har ni minst 5% på vårt övriga sortiment. I samband med att vi gör samarbetsavtalet för rabattkoden FÖ1986C kommer ni att få mer information om hur det fungerar.