Kampanjer ​​​​​ -  Presentshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
  
Hem | Presentartiklar | Gåvokort

Gåvokort

Gåvokort är ett smart och enkelt sätt att ge bort en gåva. Mottagaren av kortet väljer själv på en hemsida sin gåva och får den hemskickad.


Vi jobbar framförallt med Julklappskortet och Summercard, som är två mycket bra gåvokort, som är framtaget exklusivt till kunder hos som tillhör kedjan New Wave Profile och Be Your Brand.
Andra typer av gåvokort hittar man enklast information om i vår webbshop.
Ta kontakt med någon av våra säljare nedan som hjälper er med smartaste upplägget som passar er budget. 

JULKLAPPSKORTET

Vi har det perfekta julklappskortet. Enkelt att ge bort och tillsammans med den fysiska medgåvan så blir det lite mer än "bara" ett present- eller gåvokort.

Mycket att välja mellan och med extremt bra logistik så blir det något som fungerar i alla lägen - även om man är sent ut. Läs mer här eller klicka på bilden för att komma till en särskild sida med mer information.

Vill du ha mer muntlig information så kontakta någon av våra duktiga säljare nedan som gärna hjälper dig så att din julklappsbudget räcker.

Man kan också beställa JULKLAPPSKORTET online i vår presentshop direkt på denna sida.Gåvokort julklappskortetGåvokort julklappskortet
Gåvokort Julklappskortet
Julklappskortet med många möjligheter

SOMMARKORTET - SUMMERCARD

Vi har den perfekta sommarpresenten. Enkelt att ge bort och mycket att välja mellan och med extremt bra logistik så blir det något som fungerar i alla lägen - även om man är sent ut.

Läs mer här eller klicka på bilden för att komma till vår särskilda sida om SUMMERCARD.

Vill du ha mer muntlig information eller hjälp så kontakta någon av våra säljare nedan.
​​​​​​​
Man kan också beställa SUMMERCARD online i vår presentshop (men inte förrän sommarsäsongen närmar sig)
Gåvokort summercardGåvokort summercard
Gåvokort summercard

ANDRA GÅVOKORT

Kanske är du redan hittat någon favorit bland gåvokort som är anpassade att ge till kunder och anställda. Kanske någon av nedanstående kända gåvokort?
Klicka på bilderna nedan för att gå in i vår presentshop där man hittar flera andra fina gåvokort eller kontakta någon av oss säljare.

Har du frågor? - Prata med en expert på gåvokort! 


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss eller skicka vanligt mail om du inte vill använda kontaktformulären som finns på sidorna.
Vi hjälper dig!
​​​
Rita Paparitzou1Rita Paparitzou1
Rita Paparitzou
Rita
Epost: textil@mera.se
031 -340 99 92
Mikael
Epost: present@mera.se
031 -340 99 97
Susanne
Epost: profil@mera.se
031 -340 99 95