Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Profilkläder | Funktionskläder

Funktionskläder

Funktionskläder för bästa profilering och bästa träning


INGEN tränar idag i en bomullströja. Vi väljer kläder med så kallade funktionsmaterial, dvs kläder som transporterar fukt och ventilerar. Träning, motion och motionslopp är populärare än någonsin. Gymmet eller träningslokalen är det perfekta stället att marknadsföra företaget när personalen tränar. Ännu viktigare när jobblaget ska vara med i motionsloppet. Många har även upptäckt att funktionskläder är bra arbetskläder och att det idag finns mycket som är väldigt snyggt.
På bilden tre personer i sportkläder av olika slag. Bilden leder till sida om träningskläder.På bilden tre personer i sportkläder av olika slag. Bilden leder till sida om träningskläder.
Funktionsplagg

Beställ träningskläderna från oss!

​​​​​​​
Vi har ett stort sortiment att erbjuda. Från billiga T-shirts i funktionsmaterial som passar till motionsloppet till exclusiva plagg av märket Craft för företaget som satsar på sin anställda. Funktionsplagg framtagna för främst golfarna är dessutom ytterst snygga och bra arbetsplagg för kontoret med lite mer casual klädkod.
Klicka på bilderna nedan för att komma vidare till våra underavdelningar med speciellt utvalda plagg i olika kategorier.

CRAFT TEAMWEAR - NEW GENERATION 


Denna katalog är i första hand till föreningen i de olika lagsporterna, här finner du kläder med kompletta kollektioner för dam, herr och junior.

T-shirtar i kort och lång ärm, shorts, enfärgat eller flerfärgade kombinationer, passande strumpor osv
​​​​​​​
Kontakta Rita,  031-340 99 92 eller kontaktformuläret för mer information när du summerat med vad du behöver så hjälper hon dig med priser för både plaggen och trycken.

Har du frågor?  - Prata med en expert!


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss om du inte vill använda kontaktformuläret.
Rita Paparitzou1Rita Paparitzou1
Rita Paparitzou
Rita
Expert på profilkläder!
Epost: textil@mera.se
031-340 99 92  
Susanne
Expert på profilkläder!
Epost: profil@mera.se
031 -340 99 95
Mikael
Expert på profilkläder!
Epost: present@mera.se
031 -340 99 97