Kampanjer ​​​​​ -  Presentshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Presentartiklar

Presentreklam

Från billiga giveaways till exklusiva företagsgåvor


Freebies, giveaways, presentreklam, företagsgåvor eller promotion produkter. Oavsett vad du väljer att kalla det så uppskattar kunder och medarbetare att få presenter. Vi på Mera Profil & Reklam AB har lång erfarenhet av att leverera presenter med tryck till företag, föreningar och organisationer. 
Denna sida är starten till vår värld av presentreklam. Du kan söka bland 1000-tals produkter i vår presentshop Mera Online som du når på en särskild sida
Du kan också titta närmare på ett antal produkter som vi lyft fram lite extra via våra uppskattade tipssidor. 
Har du en fråga?  Skicka den direkt till oss här!

Tips & sortiment


Över 15 000 produkter och närmare 50 varumärken hittar man i vår shop Mera Online. Nedan hittar du även ett antal knappar som leder vidare till våra "tipssidor". Det kan vara produkter som vi är särskilt bra på (och därför vill lyfta fram lite extra) eller bara produkter, som inte passar eller ännu inte hittat in i shopen.

Gåvor

Gåvokort

Bra grejer

Miljöfokus

Beställ giveaways MERA ONLINE


Du beställer enkelt och bekvämt presenterna online. Vi går genom beställningen manuellt och skickar en orderbekräftelse med kostnader, samt korrektur på tryck som du får godkänna innan produktionen startas. Du kan även ta kontakt med oss om du önskar hjälp att hitta rätt produkter eller vill ha mer information kring produkter eller tryck.

Vi garanterar dig rätt produkter, rätt kvalitet, rätt pris och rätt leverans, samt mycket god service. Vi har 30 års erfarenhet av branschen och har genom åren fått många nöjda och återkommande kunder.

Gå in på vår specialsida där du kan söka bland 1000-tals artiklar och få pris direkt.
​​​​​​​

Presentprodukter i vår webshop


Några direktlänkar för olika produktgrupper. I vår webbshop finns även en kraftfull sökmotor  (och det behövs med närmare 15 000 produkter). Har du frågor eller om det är något du inte hittar så kontakta Susanne eller Mikael. Använd gärna detta kontaktformulär.

Har du frågor?
Prata med en expert på profil & presentreklam! 


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss eller skicka vanligt mail om du inte vill använda kontaktformulären som finns på sidorna.
​​​
Rita
Epost: textil@mera.se
031 -340 99 92
​​​​​​​Kontaktsida
Susanne
Epost: profil@mera.se​​​​​​​
031 -340 99 95
​​​​​​​Kontaktsida