Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
  
Hem | Märken | Studentmärken

Studentmärken

Hos oss beställer du studentmärken av högsta kvalitet, till lågt pris och med garanterat säkra leveranser.

Med 35 års erfarenhet av märken har vi blivit den ledande leverantören av overallsmärken sedan vi 1991 fick i uppdrag till att ta fram märken till en förening på Handels i Göteborg. Sedan dess har det blivit tiotusentals olika märkesserier till studentkårer, sektioner, föreningar och givetvis studentfester runt om i Sverige!

ALLTID STUDENTRABATT

Studentföreningar, sektioner, sexmästerier, kvasiföreningar ... har studentrabatt hos oss. Även enskilda studenter kan ta fram märkesserier hos oss men då rekommenderar vi att man är medlem i facebook-gruppen Märkligt. Läs mer på denna sida.
Vår studentrabatt är uppdelad i tre steg beroende på vilket samarbete ni vill ha med oss. MÅNGA studentföreningar har upptäckt att vi är en mycket bra leverantör till annat än "bara" märken.

RABATTSATSER

4% rabatt. Enda villkoret för denna rabatt är att ni är en studentförening eller motsvarande samt att vi  om några månader får visa upp märket ni tar fram på våra sociala medier samt tala om att ni har beställt. 
Uppge koden: ST1986A.

6% rabatt. Villkoret för denna rabatt är ovanstående plus att ni visar upp märket på er föreningens Facebooksida alternativt Instagram. Ni ska också skriva att märket kommer från www.mera.se (så att en länk uppstår) och använda hashtag #meraprofil.
Uppge koden: ST1986B.

10% rabatt på märken. VIP-kund. Bli VIP-kund hos oss genom att lägga upp en länk på er hemsida till mera.se. Denna länk ska ligga kvar i minst ett år. I och med denna rabatt blir ni VIP-kund hos oss och har även minst 5% rabatt på övrigt sortiment. Läs mer nedan om att samla sina inköp.
Uppge koden: ST1986C.
brodyrmarken student 01brodyrmarken student 01
brodyrmarken student 01

ENKELT ATT BESTÄLLA

Det är väldigt enkelt att beställa och bäst fungerar det när man använder ett av de beställningsformulär som vi har. Vi har ett för broderade märken, ett för vävda märken och ett för tryckta märken. Det är tre olika tekniska möjligheter för tygmärken och priserna skiljer inte mycket. Vet du inte skillnaden på de olika typerna så börja med att kolla bildspelet nedan.
Prislistorna hittar man på respektive huvudsida. Följ dessa länkar:
Broderade märken
Vävda märken
Tryckta märken.
Var inte rädd för att beställa även om du är osäker. Vi kommer att gå igenom allt och kolla att allt fungerar. Vi kontaktar dig och reder ut oklarheter.
Du får ALLTID en orderbekräftelse med mail med alla priser etc oftast samma dag eller nästa arbetsdag.
OBS! Vi gör alltid ett provmärke som du får en bild på innan slutproduktion.
Och glöm inte att ange rabattkoden när ni beställer. Ingen kod = ingen rabatt.

BASKUNSKAPER TYGMÄRKEN

Mycket av vår arbetstid går åt för att ge support till studentföreningar. Vi tycker det är mycket trevligt och vet att det resulterar i många fina ordrar.
Vanligt är det också att beställaren får "bakläxa" på originalet för att hen inte har koll på det mest elementära vad gäller tygmärken. Gör därför dig själv tjänsten att kolla igenom bildspelet innan du beställer och önskar studentrabatt. Har du koll på hur stor texten blir på ditt märke? Går den att läsa som broderat eller vävt? Vilken form och vilken typ av kant ska märket ha? Hur många färger är det i märket?
Och det viktigaste av allt - ska det vara ett broderat, vävt eller rent av ett tryckt märke och vad är det för skillnad egentligen?
Håll muspekaren över bilden så stannar bildspelet.
 • bildspel_tygmarken_01
 • bildspel_tygmarken_02
 • bildspel_tygmarken_03
 • bildspel_tygmarken_04
 • bildspel_tygmarken_05
 • bildspel_tygmarken_06
 • bildspel_tygmarken_07
 • bildspel_tygmarken_08
 • bildspel_tygmarken_09
 • bildspel_tygmarken_10
 • bildspel_tygmarken_11
 • bildspel_tygmarken_12
 • bildspel_tygmarken_13
 • bildspel_tygmarken_14
 • bildspel_tygmarken_15

SMARTA STUDENTFÖRENINGAR SAMLAR SINA INKÖP HOS OSS

Det finns mycket att tjäna på att ha oss som leveratör för alla sina märken. Samla era inköp hos oss och glöm inte att vi är mycket duktiga på annat än bara tygmärken, pins och medaljer. Några exempel kommer här:

MÄRKEN
Självklart beställer man alla tygmärken från oss. Ni får bra pris på alla nya märken ni ska ta fram under året och extra bra pris på märken som återbeställs år efter år. Extra sugna är vi på återkommande märken som köpts från annat håll tidigare. Ni behöver bara låna oss ett märke så ser vi till att det kopieras OCH förbättras, vilket många gånger är möjligt.
Missa inte att vi också har pins och medaljer

KLÄDER MED TRYCK OCH BRODYR
Billiga t-shirts för nollningsperioden eller supersnygga tröjor till styrelsen. VIP-kunder med 10% rabatt på tygmärken har minst 5% rabatt på profilkläder. Vi har lösningar så att ni som behöver göra små beställningar med tröjor med brodyr eller tryck regelbundet kan göra det utan höga startavgifter.

GIVEAWAYS
Många tror att man inte behöver småprylar med tryck på men sanningen är att de flesta ändå har behov av det och använder det regelbundet, många gånger utan att tänka på det. Ta en titt i vår webbshop där du hittar tusentals artiklar. Det skulle inte förvåna oss om ni redan idag har prylar som finns där - om inte annat så är det kanske dags nu. Som VIP-kund har ni rabatt på redan låga priser i webbshopen!
PROFILERING
Nästan alla studentföreningar eller styrelser måste då och då visa upp sig. Kanske stå på någon mässa. Vi har tygkassarna, beachflaggorna, rollups och mycket annat.

TRYCKSAKER
Vi tar fram visitkort, dekaler, medlemskort och inte minst medlemstidningarna till mycket konkurrenskraftiga priser, har vi förstått. Är ni avtalskunder räknar vi givetvis fram extra bra pris åt er. 

RABATT
Är ni VIP-kund med 10% rabatt på tygmärken (se ovan) så har ni minst 5% på vårt övriga sortiment. I samband med att vi gör samarbetsavtalet för rabattkoden ST1986C kommer ni att få mer information om hur det fungerar.
brodyrmarken student 02brodyrmarken student 02
brodyrmarken student 02

TRYGG LEVERANTÖR

Vi har varit leverantör av tygmärken i 35 år nu men det var 1991 som vi för första gången tog fram "studentmärken" till overaller. Sedan dess har det blivit många märken. I början satte vi upp ett märke av varje serie på tavlor och några av dessa tavlor ser du bild på här. När tavlorna inte fick plats på väggarna längre och nymodigheten "internet" tog över blev det ett litet digitalt arkiv. Är du intresserad av att se gamla studentmärken kan du hitta en del här.  Sedan blev det så mycket märken att vi inte ens hann med att dokumentera alla, även om vi nu försöker lägga upp så mycket märken som möjligt på särskild Facebook-sida för studentmärken. Gilla gärna den!
Det var historia men under åren har vi blivit studentkårernas största leverantör av tygmärken, något som vi är mycket stolta över. Konkurrenter finns och har kommit och gått. Mera Märken finns kvar som en trygg och pålitlig leverantör.
 • Studentmarken arkiv1
 • Studentmarken arkiv2
 • Studentmarken arkiv3
 • Studentmarken arkiv4
 • Studentmarken arkiv5
 • Studentmarken arkiv6

HAR DU FRÅGOR?
​​​​​​​- PRATA MED EN MÄRKESEXPERT!

Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss om du inte vill använda kontaktformuläret.
badge@mera.se
Kristina
(Huvudansvarig för märken).
 badge@mera.se
​​​​​​​
031 -340 99 96
Erland
(Har oftast helgjour via mail).
 badge@mera.se
Susanne
(Backup sommartid och ekonomi).
 badge@mera.se

BRODERADE STUDENTMÄRKEN - EXEMPEL

VÄVDA STUDENTMÄRKEN - EXEMPEL

TRYCKTA STUDENTMÄRKEN - EXEMPEL