Kampanjer ​​​​​ -  Presentshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Profilkläder

Profilkläder

Vi är det självklara valet om man ska beställa t-shirts, sweatshirts, jackor, kepsar eller andra profilplagg med tryck eller brodyr.


Vi har eget toppmodernt miljöcertifierat tryckeri i Göteborg som garanterar supersnabba leveranser när så behövs.
Profilkläderna köper ni från oss oavsett vilket klädmärke ni föredrar. På denna sida hittar ni många tips och vi finns aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett email oavsett om du sitter i Stockholm eller Göteborg. Välkommen till vår värld av profilkläder!
​​​​​​​
​​​​​​​Använd gärna detta kontaktformulär om du har en fråga till oss om profilkläder.

Specialavdelningar

Varumärken & kataloger 


Vi kan erbjuda alla klädmärken som finns på profilmarknaden - och de är många. De flesta finns i bläddringsbara onlinekataloger. Ibland med rekommenderade priser och ibland inte. Kontaktformuläret är bra att ha om du hittar något som du vill ha pris på eller vet mer om.

Vår webshop mera.se online


Vår webbshop funger som en alldeles utmärkt databas för att hitta olika profilplagg. Man ser vilka färger kläderna finns i och man hittar pris samt vad det troligtvis går på inklusive tryck. Sök bland tiotusentals produkter. Du får även ett hum om pris inklusive tryck/brodyr.

Textile 4 U


En annan bra databas när man har tid att leta. Tiotusentals produkter som finns på lager. OBS! Går man hela vägen när till den enskilda produkten kan man även se färg och aktuell lagerstatus.

​​​​​​​

Missa inte våra unika kampanjer och nyheter

de hittar du på vår kampanjsida samt nyheter, produkter, säsongserbjudande som vi vill trycka lite extra på..

Rita Paparitzou1Rita Paparitzou1
Rita Paparitzou
Rita
Expert på Bra Miljöval med kassar men även på övrig textil
Epost: textil@mera.se
031-340 99 92  

Har du frågor? - Prata med en textilexpert!

Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss om du inte vill använda kontaktformuläret.
Susanne
Allvetare i hela vårt sortiment.
Epost: profil@mera.se
031 -340 99 95

Olika sätt att hitta rätt profilplagg 

  • Specialavdelningar (ekologiskt, kvalitet, billigt, funktion). Där hittar du våra specialsidor med tips, förslag och även möjlighet att beställa online till extra bra priser..
  • Varumärken & kataloger. Här hittar man många av de varumärken vi för. Webbkataloger att bläddra i och databaser att leta i. Här finns ALLT!
  • ​​​​​​​Tips & sortiment är ett tredje sätt. Under olika rubriker ger vi tips på bra köp inom olika typer av profilplagg och textilprodukter. Dessa direktlänkar finns längst ner på sidan.

Tips & sortiment

​​​​​​​
Här nedan hittar man genvägar till särskilda sidor om kepsar, skjortor, mössor, halsdukar och mycket annat. Här försöker vi samla några bra tips för de som inte orkar leta i alla kataloger och databaser. Här hittar man INTE tips om t-shirts, sweatshirt och piké. Det finner man bättre under Ekologiskt, Kvalitet, BilligtFunktion.