Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
  
Hem | Presentartiklar | Miljöfokus

Miljöfokus

Miljöfokus på profilprodukter


Att du hamnat på denna sida är säkert ingen tillfällighet. Då har du troligtvis ett miljöengagemang på samma sätt som vi har och har haft i många år. På denna sida samlar vi tips om reklamartiklar och produktmedia med lite bättre "tänk" vad gäller miljö- och hållbarhetsfrågor. Miljötänkande och profilprodukter kan höra ihop om man gör det på rätt sätt och med rätt produkter. Välkommen till oss om du har frågor om dessa produkter eller om det är något du saknar eller inte hittar. Använd gärna detta kontaktformulär.

PRESENTSHOPEN

Av de över 10 000 profilprodukter som man finner i vår webbshop finns det ett stort antal som utmärker sig ur miljösynpunkt. Nedan hittar man direktlänkar till ett antal olika urval. Använd gärna beställningsformuläret om du vill beställa, har något fråga på produkten eller vill ha en offert.

BRA MILJÖVAL PÅ EGNA SIDOR

Vissa produkter eller produktgrupper har egna sidor på denna site. Klicka på bilderna om du vill gå direkt dit.
Mikael
Epost: present@mera.se​​​​​​​
031 -340 99 97

Har du frågor? - Prata med en expert på profilreklam! 


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss eller skicka vanligt mail om du inte vill använda kontaktformulären som finns på sidorna.
​​​
Susanne
Epost: profil@mera.se
031 -340 99 95