Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​

Jackor

Snygga jackor är bästa profilkläderna 


Inget är så snyggt som när personalen gör kundbesök i företagets profiljacka eller när idrottslaget åker till nästa tävling i profilerade jackor. Idag finns mycket snyggt att välja mellan och med mycket hög kvalitet. Oftast mycket prisvärt i jämförelse med sportshop eller klädaffär.
Här klickar man sig vidare till specialsidor om jackor som profilplaggHär klickar man sig vidare till specialsidor om jackor som profilplagg
Jackor

Köp jackor med tryck eller brodyr från oss!

Vi har gjort en uppdelning av jacksortimentet i några undergrupper för att det ska bli något enklare att hitta. Det är inte helt lätt eftersom gränserna är flytande mellan olika typer. Det är alltså mycket troligt att du hittar samma jacka under olika avdelningar om du börjar leta.
​​​​​​​När du tror du hittat det söker så kontakta oss så kan vi diskutera även hur de ska märkas eller tryckas på bästa sätt.

Har du frågor?  - Prata med en expert!


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss om du inte vill använda kontaktformuläret.
Rita Paparitzou1Rita Paparitzou1
Rita Paparitzou
Rita
Expert på profilkläder!
Epost: textil@mera.se
031-340 99 92  
Susanne
Expert på profilkläder!
Epost: profil@mera.se
031 -340 99 95
Mikael
Expert på profilkläder!
Epost: present@mera.se
031 -340 99 97