Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Om oss | Hitta hit

Karta & adress

Vi finns på Vagnmakaregatan 1B, 415 72 Göteborg där vi har kontor, tryckeri och utställning. Denna adress gäller alltså för besök, leverans av paket samt vanlig brevpost.

Vägbeskrivningen är att ta sig till Utbyvägen i Östra Göteborg. Svänga in på Vagnmakaregatan vid INGO-bensinstationen och sedan i första grinden på höger sida svänga in på Fjällbo Depåers stora industriområde. Håll till höger och sväng runt hörnet till ett hus kallat "Förrådet" (står långt upp på gaveln). Vi har ingång i slutet av en lastbrygga med tak över. Se kartor nedan:  
Denna bild visar en karta för att hitta till Mera.se på Vagnmakaregatan 1BDenna bild visar en karta för att hitta till Mera.se på Vagnmakaregatan 1B
Hitta till Mera Profil & Reklam
bussbuss
buss

Ta gärna bussen

Det är hyfsat lätt att åka kommunalt till oss. Buss 519 heter den buss som stannar vid busshållplatsen "Fjällbo". Därifrån ser man om man är uppmärksam vår väggskylt "New Wave Profile - Be your brand" på huset där vi finns innanför alla stängsel. Man kan ta en genväg till oss från hållplatsen via en gånggrind. Följ skylt mot Scoutmuseet så hittar man den.
MPR karta 4MPR karta 4
MPR karta 4
skyltskylt
skylt