Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Om oss | Samarbete

Samarbete

Vi gillar idéer och faktum är att en stor del av våra kunder hittar man bland idéburna rörelser av olika slag. Stora riksorganisationer och politiska partier men också små lokala föreningar har hittat till oss och det är också från deras "nätverkande" vi får flertalet av våra nya kunder.​​​​​​​ Vill ni hjälpa oss med vårt nätverkande så är vi mycket tacksamma och då kan ni även få ta del av de marknadsföringspengar som vi sätter av varje år i vår budget. Se mer om "sponsring" nedan".
Är du återförsäljare och önskar sälja våra produkter vidare? Läs mer nedan under "återförsäljare".
Om du representerar ett företag så läs mer om att bli avtalskund på denna sida!

SAMARBETE - SPONSRING

Vi gillar det svenska föreningslivet och många föreningar gillar oss. Vi har ett "sponsorprogram" där man kan bli VIP-kund och få upp till 10% rabatt på vårt sortiment. Villkor mm hittar man på sidan Föreningsmärken (som mest handlar om märken men som är överförbart på resten av vårt sortiment).
Undantagsvis kan vi tänka oss att finnas med i annonser i programblad eller liknande. Vi är dock inte intresserade av att sätta vår logga på kläder som ni vill köpa och trycka/brodera hos oss.

UF-FÖRETAG - SAMARBETE & SPONSRING

Under årens lopp har vi samarbetat med många UF-företag och vi har även ställt upp som rådgivare. Vi hjälper gärna UF-företag och ger dem 5% rabatt på våra produkter samt lite extra hjälp eftersom de ska lära sig driva företag oavsett om vi rådgivare eller ej. Vi skänker dock aldrig produkter eller betalar för marknadsföring.

ÅTERFÖRSÄLJARE

Som "återförsäljare" räknar vi andra företag som jobbar med reklam, produktreklam eller profil- & presentreklam. Det ska vara registrerade företag och inte hobbyföretag eller UF-företag.
Företag som exempelvis köper märken av oss för att "branda" kläder som de tar fram och säljer till andra företag eller konsumenter är alltså inte återförsäljare i egentlig mening.
Redan vår ordinarie prislistor är lågt satta och mest av den anledningen att våra priser är väldigt "offentliga" via vår hemsida. Det är inte stora rabatter som vi kan erbjuda återförsäljare men vi försöker givetvis hjälpa till och tanken är att vi, på produkter där vi är särskilt duktiga, ska ha konkurrenskraftiga priser även för återförsäljare. Hade man tänkt sig att sälja till sina egna kunder för våra ordinarie priser på hemsidan blir det dock inte mycket att leva på. Om du är återförsäljare och vill jobba med oss som leverantör så kontakta oss. Berätta lite om hur du jobbar och vilka produkter eller tjänster du är intresserad att använda oss för. Då tar vi fram någon rabattsats eller specialprislista baserad lite på hur mycket du tror du kommer handla från oss för.

SAMARBETE MED MÅNGA MEN INTE ALLA

Det händer då och då att vi får tacka nej till jobb därför att vi inte vill eller kan trycka de budskap som "kunden" önskar. Det händer inte ofta nuförtiden - men det händer.
Först och främst. Vi värnar om yttrandefriheten. Det är OK att sprida även obekväma åsikter eller att provocera. Vi tar inte partipolitisk ställning och accepterar kunder med obekväma idéer så länge som man håller inom vad som är rimligt och lagligt. I sista hand är det vi själva som avgör vilka jobb vi vill ta och vilka vi vill arbeta med.
Ni finner här vår policy som vi haft som riktlinje i över 30 år:       

POLICY

Många av våra kunder finns bland föreningar och organisationer med idéburen verksamhet. Vi är mycket hedrade av att vi fått förtroendet att ordna material till många viktiga kampanjer under årens lopp.
Vi har en klar policy när det gäller vad vi trycker och till vilka.
Vi trycker inga budskap eller bilder som är rasistiska, könsdiskriminerande eller kränkande på annat sätt.
Vi trycker inga symboler eller liknande som vi misstänker kan användas i anti-demokratisk verksamhet eller som av gemene man uppfattas kränkande.
Vi tar inga jobb från företag, föreningar eller privatpersoner som vi misstänker omfattas av idéer som är antidemokratiska eller som använder sig av icke lagliga metoder i sitt arbete.