Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Presentartiklar/Fröpåsar

Fröprodukter med eget tryck

Fröpåsar, fröstickor, fröpennor med eget tryck


Vill du hitta ett unikt och miljövänligt sätt att marknadsföra ditt företag eller evenemang? Fröpåsar, fröstickor, fröpennor och fröpapper är fantastiska marknadsföringsprodukter som inte bara sprider ditt budskap utan också främjar hållbarhet. Hos Mera Profil & Reklam kan du hitta ett brett utbud av dessa produkter som kan anpassas för dina behov.

Fröpåsar med eget tryck

Fröpåsar med egen text är en innovativ reklamprodukt som kombinerar kreativitet och hållbarhet. Dessa små påsar innehåller olika frösorter och kan anpassas med företagets eller evenemangets logotyp, budskap eller kontaktinformation.
De är ett perfekt sätt att sprida varumärkesmedvetenhet på ett miljövänligt sätt. Fröpåsarna kan användas som giveaways på mässor, konferenser eller event, och de kan även skickas som direktreklam eller inkluderas i marknadsföringskampanjer. Genom att erbjuda möjligheten att odla växter och blommor främjar fröpåsarna en hållbar livsstil samtidigt som de sprider varumärket vidare.
Klicka på bilden för prisindikation och budgetpriser i vår databas. Kontakta någon av oss säljare nedan så räknar vi fram bästa  pris samt hjälper er med korrekturförslag mm.

Fröpennor med eget tryck

Upptäck kraften i fröpennor - den perfekta reklamprodukten för att sprida ditt budskap samtidigt som du främjar miljön! 100% hållbar blyertspenna med frön för en grönare planet. Denna penna är tillverkad i certifierat trä. I änden av pennan finns en kapsel (tillverkad i cellulosa) som innehåller frön. När pennan har blivit för kort för att användas kan den planteras tillsammans med kapseln i lite jord. Efter 2 -3 veckor gror fröna och växer till vackra blommor eller väldoftande örter. Välj mellan solrosor, förgätmigej eller basilika. Namnet på den valda växten kommer att graveras på pennan. Pennan innehåller inget bly och är därför helt säker. Made in Europe.
Klicka på bilden för prisindikation och budgetpriser i vår databas. Kontakta någon av oss säljare nedan så räknar vi fram bästa  pris samt hjälper er med korrekturförslag mm.

Fröstickor med eget tryck

Fröstickor är en smart och kreativ reklamprodukt som kombinerar nytta med varumärkesexponering. Dessa små stickor, ofta tillverkade av papper eller trä, innehåller frön som kan planteras för att odla växter. Med möjligheten att trycka på egen text eller logotyp blir fröstickor ett unikt sätt att marknadsföra ditt företag eller evenemang. Genom att ge bort fröstickor som giveaways eller reklamartiklar kan du sprida ditt budskap samtidigt som du främjar hållbarhet och naturkärlek. Fröstickor är populära bland olika branscher och passar perfekt för miljömedvetna företag eller för kampanjer som fokuserar på hållbarhet. Ge dina kunder en gåva som fortsätter att växa och påminner dem om ditt varumärke långt efter att de har fått den.
Klicka på bilden för prisindikation och budgetpriser i vår databas. Kontakta någon av oss säljare nedan så räknar vi fram bästa  pris samt hjälper er med korrekturförslag mm.

Fröpapper med eget tryck

Trycksaker baserade på fröpapper har blivit en populär reklamprodukt som kombinerar miljövänlighet med kreativ marknadsföring. Dessa unika trycksaker är tillverkade av papper som innehåller fröer, vilket gör dem komposterbara och möjliga att plantera för att växa till blommor, örter eller grönsaker. Genom att trycka egen text eller logotyp på fröpapper kan företag skapa personliga och minnesvärda reklamgåvor. Mottagarna kan använda dessa trycksaker som visitkort, inbjudningar eller broschyrer och sedan plantera dem för att skapa en varaktig koppling till varumärket. Med fröpapper trycksaker kan företag visa sitt engagemang för miljön och samtidigt skapa ett positivt intryck hos kunder och affärspartners. Det är en innovativ och hållbar marknadsföringslösning som låter företag sprida sitt budskap på ett unikt och minnesvärt sätt.​​​​​​​
Klicka på bilden för prisindikation och budgetpriser i vår databas. Kontakta någon av oss säljare nedan så räknar vi fram bästa  pris samt hjälper er med korrekturförslag mm.

Så beställer du smartast

Klicka på bilderna så hamnar du i vår databas där du kan hitta olika produkter samt få en prisindikation. Du kan "beställa" direkt i webbshop vilket medför att du startat en order så att vi kan ge prisförslag, göra ett korrektur mm. Du kan också kontakta någon av oss säljare direkt. Oavsett hur du gör så blir det aldrig en skarp order förrän vi är överens om priser, hur det ska se ut, när det ska vara klart mm.
Mera Profil & Reklam - För den som vi synas mera!

Har du frågor?
Prata med en expert på profil & presentreklam! 


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss eller skicka vanligt mail om du inte vill använda kontaktformulären som finns på sidorna.
​​​
Rita
Epost: textil@mera.se
031 -340 99 92
​​​​​​​Kontaktsida
Susanne
Epost: profil@mera.se​​​​​​​
031 -340 99 95
​​​​​​​Kontaktsida

Därför väljer du fröbaserad produktreklam från Mera Profil & Reklam

 • Varför välja fröbaserade marknadsföringsprodukter?
  Fröpåsar, fröstickor, fröpennor och fröpapper är inte bara vanliga reklamartiklar; de erbjuder en unik och kreativ marknadsföringsstrategi som engagerar dina kunder på ett annorlunda sätt. Dessa produkter är fyllda med frön av olika blommor, grönsaker eller örter, vilket ger mottagarna en interaktiv och minnesvärd upplevelse.
 • Miljövänligt alternativ.
  I en tid då hållbarhet och miljömedvetenhet är viktiga faktorer för konsumenter, kan fröbaserade marknadsföringsprodukter vara ett utmärkt val. Mera Profil & Reklam erbjuder ekologiska frön och hållbara förpackningar, vilket visar ditt företags engagemang för att minska avfallet och främja en mer hållbar framtid.
 • Bred anpassningsbarhet.
  Mera Profil & Reklam erbjuder möjligheten att skräddarsy fröpåsar, fröstickor, fröpennor och fröpapper enligt dina önskemål. Du kan lägga till ditt företags logotyp, kontaktuppgifter eller ett budskap som passar din marknadsföringsstrategi. Genom att anpassa dessa produkter kan du maximera varumärkesexponeringen och skapa en starkare koppling till dina kunder.
 • Effektiv marknadsföring och spridning.
 • Fröbaserade marknadsföringsprodukter är utmärkta giveaways vid mässor, evenemang och kampanjer. Dina potentiella kunder kommer att uppskatta det unika och praktiska värdet av att få fröpåsar, fröstickor, fröpennor eller fröpapper. Dessa produkter kommer att sprida ditt varumärke och budskap när mottagarna planterar fröna och ser dem växa till liv. Det skapar en positiv association med ditt företag och ökar chanserna till långsiktigt minne och lojalitet.
 • Mera Profil & Reklam erbjuder ett omfattande sortiment av fröbaserade marknadsföringsprodukter, inklusive fröpåsar, fröstickor, fröpennor och fröpapper. Dessa produkter kombinerar kreativitet, hållbarhet och effektiv marknadsföring på ett unikt sätt. Genom att köpa från Mera Profil & Reklam kan du vara säker på att du får högkvalitativa och anpassningsbara produkter som kommer att göra ett varaktigt intryck på dina kunder och samtidigt främja en grönare framtid. Ta steget mot innovativ marknadsföring med fröbaserade produkter och låt Mera Profil & Reklam hjälpa dig att nå ut till din målgrupp på ett minnesvärt och hållbart sätt.