Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Om oss | Be your brand

New Wave Profile

  Tillsammans med ett sextiotal företag från Kiruna i norr till Malmö i söder bildar vi Skandinaviens största kedja inom profilkläder och profilreklam.

​​​​​​​
​Vi tar tillvara på relationsdrivna företags viktigaste exponeringsytor, genom att placera ditt varumärke på och kring människorna och mötena som skapar affärer. BE YOUR BRAND är vårt kundlöfte, och tillsammans med våra leverantörer utformar vi ditt företags profil, så att du och dina kollegor är kalibrerade med ert varumärke, överallt och hela tiden.
Vi är proffs på genomtänkt och smart profilmarknadsföring.

DU är varumärket


Med hjälp av genomtänkt och smart profilmarknadsföring ser vi till att du kan vara ditt varumärke överallt och hela tiden, och inte minst när det gäller som mest. Stark profilering ger det där extra självförtroendet som syns direkt i dina ögon. Det ger dig och dina medarbetare samhörighet med ert varumärke, oavsett om mötet är på hemma- eller bortaplan. Det ger er också ett försprång gentemot konkurrenterna.

​​​​​​​Vi hjälper dig att bli ditt varumärke före, under och efter mötena. 

Inför mötet


Förberedelserna inför ett möte påminner om de du har inför en stor fest eller ett bröllop. Med rätt klädsel, inövat tal och en gåva på rätt nivå, blir det roligare att gå. På jobbet kan det vara alltifrån att du har unika manschettknappar eller att du och dina kollegor bär likadan piké. Är presentationen väl förberedd och mötestillbehören som du lämnar efter dig förpackad på ett stilsäkert sätt, kan du agera med säkerhet. 

Under mötet


Tänk om dina anställda klädde sig i era färger och hade ert varumärke kalibrerat i ryggmärgen, så att det syntes i blicken. Om de levde ert varumärke överallt och hela tiden. Oavsett om mötet är på hemma- eller bortaplan ser vi till att ni blir ett med varumärket. Med vår arbetsmodell: New Wave Profile – Full Service Concept, tar vi fram unika designlösningar och hittar ditt företags viktigaste exponeringsytor. 

Efter mötet


​I dessa tider, när era kunder är mer uppvaktade än någonsin, är det viktigt att de kommer ihåg er även när ni inte ringer eller besöker dem. Med gåvor och mötesrelaterade produkter som du kan lämna efter dig, ser vi till att du blir ihågkommen. Allt designat och anpassat efter ert företags varumärke. 

New Wave Profile - Full service concept 

​​​​​​​
Som Skandinaviens största kedja inom profilkläder och profilreklam, har vi möjligheten att erbjuda ett helhetskoncept i skapandet av dina profilprodukter. Vi hjälper dig med allt, från första skiss och hela vägen till leverans och efterservice. Det spelar ingen roll om du har ett mindre lokalt företag eller ett stort internationellt, vi anpassar oss efter dina behov och dina önskemål så att du får en profil att trivas med.  
analys1analys1
analys

ANALYS

Vi börjar alltid med att komma ut till er för att presentera oss och vårt koncept. Vi visar exempel på hur vi hjälpt andra företag för att ge dig inspiration och idéer till er profilering. Vi tar in all information vi behöver, för att kunna uppfylla just era önskemål och förväntningar. Det kan vara allt från befintlig grafisk profil och koncept till tidsram och målgrupper.
ideide
ide

IDÉ & KONKRETISERING

Ibland kan det vara svårt att veta vad man vill ha, hur man vill ha det och hur det faktiskt kommer att bli. För att göra det så tydligt som möjligt för dig, kommer vi ut till dig och går igenom vårt sortiment och visar produktprover. Vi visualiserar en helhet med idéskisser, designförslag, applikationslösningar och färg och materialprov. Därefter genomför vi storleksprovning av klädsortimentet, gör delavstämningar och ändringar innan ni tar slutgiltigt beslut. 
inkopinkop
inkop

INKÖP & PRODUKTION

Att planera profilinköp kan vara lite knepigt, speciellt om man aldrig tidigare köpt in denna typ av produkter. Efter att ha hjälpt tusentals svenska företag med sin profilmarknadsföring, har vi vanan inne. Tillsammans utformar vi en kostnadseffektiv och praktisk strategi för era inköp. Vi tar reda på vilka produkter som bör lagerhållas och vilka som bör tillverkas mot order. Att volymerna blir korrekta och att allt kan levereras i tid. Vi utför också kvalitetskontroller för att säkerställa att allt är enligt order. 
logistiklogistik
logistik

LOGISTIK

Vårt helhetskoncept innefattar också en välutvecklad logistikhantering som vi givetvis anpassar efter just era önskemål. Ni behöver bara säga vad som ska levereras vart, så ser vi till att det kommer rätt. Förutom själva transporten erbjuder vi också lagerhållning, e-handelslösning och paketering/inslagning. Vårt mål är att det ska vara så smidigt som möjligt för dig att beställa profilprodukter.


serviceservice
service

EFTERSERVICE

Från start till mål. Det är New Wave Profile - Full Service Concept. Vår service till dig fortsätter, även när allt är levererat. Du kan alltid vända dig till vår kundtjänst om du behöver hjälp med exempelvis garantier, reklamationer, kompletteringar eller NKI-undersökning.