Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Presentartiklar/Energismart

Energismarta produkter med eget tryck

Smarta produkter för att spara energi och som passar som presenter

Mera Profil & Reklam erbjuder energismarta presenter och reklamprodukter för en hållbar framtid. Vårt sortiment inkluderar solcellsladdare, dynamoladdare och energieffektiva LED-lampor. Dessa produkter är inte bara miljövänliga utan också praktiska och stilrena. Vi strävar efter att främja medvetenhet om energikonsumtion och erbjuda kreativa lösningar för att minska vår påverkan på planeten. Välj Mera Profil & Reklam för att marknadsföra ditt företag med smarta och hållbara produkter som visar omtanke om både kunderna och miljön.

Dynamoladdare med eget tryck

Energismarta profilprodukter med dynamo är en banbrytande lösning för att främja hållbarhet och energieffektivitet. Dessa innovativa produkter, som exempelvis ficklampor eller powerbanks, är utrustade med en inbyggd dynamo. Genom att veva eller snurra på produkten genererar dynamon elektricitet, vilket ger omedelbar energitillförsel till enheten. Detta eliminerar behovet av batterier eller eluttag och minskar därmed koldioxidavtrycket. Energismarta profilprodukter med dynamo är ett utmärkt sätt att visa företagets engagemang för miljön samtidigt som de fungerar som praktiska och hållbara gåvor till kunder och anställda. Det är ett steg framåt mot en mer energieffektiv och grön framtid.
Klicka på bilden för prisindikation och budgetpriser i vår databas. Kontakta någon av oss säljare nedan, så räknar vi fram bästa  pris samt hjälper er med korrekturförslag mm.

Solcellsprodukter med eget tryck

Energismarta profilprodukter med solceller är en banbrytande innovation som kombinerar funktionalitet och miljömedvetenhet. Dessa smarta produkter utnyttjar solens energi för att driva olika funktioner, såsom laddning av enheter eller belysning. Med solcellstekniken kan företag visa upp sin hållbarhetsprofil och inspirera till en grönare framtid. Solcellernas effektiva energiomvandling och självförsörjning gör att dessa produkter fungerar utan behov av batteribyte eller elnätanslutning. Dessutom erbjuder de en mobil lösning som kan användas överallt. Energismarta profilprodukter med solceller är inte bara en smart marknadsföringsstrategi, de bidrar också till att minska vår klimatpåverkan och främja en hållbar utveckling.
Klicka på bilden för prisindikation och budgetpriser i vår databas. Kontakta någon av oss säljare nedan, så räknar vi fram bästa  pris samt hjälper er med korrekturförslag mm.

LED-lampor mm med eget tryck

Energismarta LED-lampor för profilreklam är den perfekta lösningen för att synas och samtidigt spara energi. Dessa lampor erbjuder enastående ljusstyrka och färgmättnad, vilket garanterar att ditt varumärke sticker ut. Med deras långa livslängd behöver du inte oroa dig för ständiga utbyten, vilket sparar både tid och pengar. Dessutom är LED-lampor energieffektiva och minskar din miljöpåverkan, vilket ger ett positivt intryck på dina kunder och medarbetare. Genom att välja energismarta LED-lampor för din profilreklam visar du att ditt företag värdesätter både kvalitet och hållbarhet. Gör ett smart val för ditt varumärke och miljön med LED-lampor!​​​​​​​
Klicka på bilden för prisindikation och budgetpriser i vår databas. Kontakta någon av oss säljare nedan,
så räknar vi fram bästa  pris samt hjälper er med korrekturförslag mm.

Timglas med eget tryck

Optimera din vattenförbrukning och marknadsför ditt varumärke samtidigt med våra energismarta duschtimer för profilreklam. Våra timers är intelligenta och anpassar automatiskt duschtiden för att minimera onödig vattenförbrukning. Med ditt företags logotyp och budskap tryckt på timglasen blir de även en effektiv marknadsföringsprodukt. Visa att ditt företag bryr sig om hållbarhet och miljö genom att främja medvetenhet om vattenresurser. Dina kunder kommer att uppskatta den praktiska och innovativa lösningen samtidigt som de förknippar ditt varumärke med ansvarstagande. Ta steget mot hållbarhet och marknadsföring med våra energismarta duschtimer för profilreklam.​​​​​​​
Klicka på bilden för prisindikation och budgetpriser i vår databas. Kontakta någon av oss säljare nedan så räknar vi fram bästa  pris samt hjälper er med korrekturförslag mm.

Så beställer du smartast

Klicka på bilderna så hamnar du i vår databas där du kan hitta olika produkter samt få en prisindikation. Du kan "beställa" direkt i webbshop vilket medför att du startat en order så att vi kan ge prisförslag, göra ett korrektur mm. Du kan också kontakta någon av oss säljare direkt. Oavsett hur du gör så blir det aldrig en skarp order förrän vi är överens om priser, hur det ska se ut, när det ska vara klart mm.
Mera Profil & Reklam - För de som vi synas mera!

Har du frågor?
Prata med en expert på profil & presentreklam! 


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss eller skicka vanligt mail om du inte vill använda kontaktformulären som finns på sidorna.
​​​
Rita
Epost: textil@mera.se
031 -340 99 92
​​​​​​​Kontaktsida
Susanne
Epost: profil@mera.se​​​​​​​
031 -340 99 95
​​​​​​​Kontaktsida

Därför väljer du energismart produktreklam från Mera Profil & Reklam


Välkommen till Mera Profil & Reklam – din ultimata partner för energismarta profilprodukter med tryck! Vi erbjuder ett brett sortiment av innovativa och miljövänliga produkter som hjälper dig att ta din marknadsföring till nästa nivå samtidigt som du visar ditt engagemang för hållbarhet.
Varför ska du välja energismarta profilprodukter från oss? Här är några anledningar:

Hållbarhet: Vi förstår vikten av att ta ansvar för miljön och erbjuder produkter som är energieffektiva och tillverkade av återvunna material. Genom att köpa våra energismarta profilprodukter med tryck visar du ditt företags engagemang för en grön framtid och attraherar medvetna kunder.

Ökad synlighet: Våra energismarta profilprodukter är inte bara miljövänliga, de hjälper också till att öka din synlighet och stärka ditt varumärke. Med tryck av ditt företags logo eller budskap på våra produkter blir du en del av vardagen för dina kunder. Varje gång de använder en av våra energismarta produkter, blir du påmind om och får exponering för ditt varumärke.

Kostnadseffektivitet: Att köpa energismarta profilprodukter med tryck är en smart investering för ditt företag. Våra produkter är hållbara och har lång livslängd, vilket innebär att ditt varumärke kommer att synas och bli ihågkommet under lång tid framöver. Du får valuta för pengarna och långsiktig marknadsföringseffekt.

Innovativa alternativ: Vi strävar efter att alltid erbjuda de senaste innovationerna inom energismarta profilprodukter. Vårt sortiment inkluderar allt från solcellsladdare till smarta energibesparande kontorsartiklar. Genom att använda våra produkter visar du att ditt företag är modernt, tekniskt framåtblickande och i framkant när det gäller energieffektivitet.

Anpassade lösningar: Vi förstår att varje företag är unikt och har olika behov när det gäller profilprodukter. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika krav och önskemål. Oavsett om du behöver energismarta produkter för en mässa, en kampanj eller som gåvor till anställda och kunder, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkt med tryck.

Så varför vänta? Ta steget mot en hållbar framtid och marknadsför ditt företag med energismarta profilprodukter från Mera Profil & Reklam. Kontakta oss idag för att få mer information om vårt sortiment och hur vi kan hjälpa dig att nå dina marknadsföringsmål. Tillsammans kan vi göra skillnad!