Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Om oss

Om Mera.se

Det här är vi - och det står vi för!


Mera Profil & Reklam AB​​​​​​​ - är ett företag inom branschen Profil- & Presentreklam eller Produktmedia, som man ibland även säger. Vi är heltäckande leverantör av alla produkter vad gäller reklam- och kampanjmaterial, företagsprofilering samt gåvor. Är det så att du söker många olika produkter så är det Mera Profil & Reklam du skall kontakta i första hand.
Mera Märken AB - är företaget som specialicerar sig på broderade märken, vävda märken, vävda etiketter, metallmärken, medaljer,  emaljskyltar etc, om du bara söker dessa produkter kontaktar du Mera Märken.
Mera Tryck AB - är företaget som är specialicerad på tryck i alla dess former såsom digitaltryck, textiltryck, tampotryck, textilbrodyr, transfertryck och applicering, dekaltryck, papperstryck, kuverttryck,  kampanjknappar, tidningar etc. Om du bara är intresserad av tryckning på olika produkter är det Mera Tryck du kontaktar.
MPR karta 0MPR karta 0
MPR karta 0

Vi är en total-leverantör som skiljer oss en del från andra företag inom branschen. Det viktigaste är:


- Vi har eget tryckeri. I första hand ett toppmodernt screentryckeri men även broderi, tryck av reklamartiklar, trycksaker, digital print-on-demand, storformat mm.

- Vi har en omfattande egen import. Mest känt är märken av olika slag, som tygmärken, pins och medaljer men även reflexer, multiluvor, flaggor, ballonger och inte minst tygkassar, som blivit en av våra största enskilda produkter de senaste åren.

- Vi bildar tillsammans med ett antal välrenommerade kollegor i återförsäljarkedjan New Wave Profile. Det medför att vi har Nordens största företag inom vår bransch i ryggen, framförallt vad gäller profilplagg med kvalitetsmärken som Clique, Cutter & Buck, Craft, J.Harvest & Frost, Projob m. fl.

- Vi har över 30 års erfarenhet, en mycket stabil ekonomi och hela tiden med kunden i fokus.

Rätt produkt till rätt pris!


Vår viktigaste uppgift som leverantör är att kvalitetssäkra för våra kunder vad gäller rätt produkt, rätt kvalitet, rätt pris och inte minst levererat i rätt tid. Svårare än så är det inte och det har varit vårt framgångsrika motto sedan starten 1982.

Kvalitet, service och snabba leveranser kombinerat med låga priser har medfört att antalet kunder blir fler och fler. Vi har idag ett mycket gott rykte inom det idéburna organisationssverige, som vi i många fall även har ett samarbete med.

Företag, större organisation eller liten förening. Alla kunder är lika viktiga för oss. Välkomna ni också.

Läs mer om vår verksamhet via knapparna på sidan. Bilder och text ger säkert en ledtråd till vad det handlar om.

TVÅ LOGOTYPER - SAMMA FÖRETAG

Vi jobbar under två olika företagsloggor. Mera.se ser man oftast när man är på vår hemsida eller söker företagsreklam på nätet.
Mera Profil & Reklam - New Wave Profile använder vi främst lokalt i Göteborg och Partille och är också den skylt man hittar på vårt hus.

  • Mera
  • merapunkse rektknapp1