Kampanjer ​​​​​ -  Presentshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Märken | Läder-märken

Läder-märken

Märken i läder eller imiterad läder (syntetiskt läder) är en lite ovanligare typ av märke


Inte alls speciellt dyrt och mycket snyggt. Även dessa märken kan göras på en mängd olika sätt. Vanligast är en man pressar eller präglar motivet i lädret så att det uppkommer ett mönster. Vill man få motivet att framträda tydligare kan man färga in på olika sätt. Dessutom finns det läder eller imiterad läder i olika färger och olika tjocklek.

Hur beställer man? Det enklaste är att ni kontaktar oss via formuläret nedan samt att ni skickar oss er logo eller färdig layout för märket. Utifrån det kontaktar vi sedan er för att diskutera fram det bästa alternativet. Har ni redan sett ett "lädermärke" som ni gillar? Kanske på något klädesplagg eller som en bild på Internet? Ta en bild och bifoga så underlättar det mycket. 

Priser för lädermärken

Lädermärken är inte speciellt dyrt. Kostar ungefär som vävda märken om man lägger till ett verktyg för några hundralappar. Vi har ingen prislista här eftersom det finns så många variabler och det dessutom går väldigt snabbt att få pris från tillverkaren.
Vår erfarenhet är att våra kunder vet när de ska ha ett märke i läder eller imiterad läder och det inte är direkt något man väljer för att det är billigare än tygmärken.
Använd gärna snabbformuläret om ni redan nu har en färdig layout eller vet hur det ska se ut i stort. Det går också bra att använda allmänna kontaktformuläret om man har en fråga.
  • leather1
  • leather2

Andra har också kollat på

Broderade märken

Vävda märken

Tryckta märken

Stora märken

Pins

Handbroderade

Kristina IvarssonKristina Ivarsson
Kristina Ivarsson
Kristina
(Tar hand om alla ordrar).
 badge@mera.se
031 -340 99 96

HAR DU FRÅGOR?
​​​​​​​- PRATA MED EN MÄRKESEXPERT!

Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss om du inte vill använda kontaktformuläret.

badge@mera.se
Erland-HallbergErland-Hallberg
Erland Hallberg
Erland
(Svarar på många mail och förfrågningar under helgerna). ​​​​​​​
031 -340 99 93