Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
  
Hem | Märken | Märkligt

Märkligt

markligt 650markligt 650
markligt 650

VI GILLAR STUDENTMÄRKEN

Detta är en specialsida för medlemmar i FB-gruppen Märkligt. Här hittar man förutsättningar för att beställa märken med 10% rabatt till dig och dina kompisar i FB-gruppen.
"Mera Märken" har fyllt studentoverallerna med märken i över 35 år. Vi är största enskilda leverantör av tygmärken i Sverige med erfarenhet av över 2000 märkesordrar om året. Ni köper från oss för att få högsta kvalitet, säkra leveranser, superb service och till mycket lågt pris.
Vår expertkunskap ingår i priset - inte bara ett märke!

SPECIALPRIS MED 10% RABATT

När du beställer märke från oss har du direkt 10 % på din order. 
Viktigare är eventuella rabatter är dock att du får hjälp på vägen för att ta fram ditt egendesignade tygmärke. Du kan kontakta oss sju dagar i veckan och få tips och råd. Använd gärna detta kontaktformulär och skriv vad du vill ha tips om. Vardagar kan du givetvis ringa till 031-3409996 och prata med Kristina eller Erland.
Vi vill främja studenternas märkeskultur!

PRISLISTOR OCH VAR MAN BESTÄLLER

De ordinarie prislistorna och aktuella leveransdatum för broderadevävda respektive tryckta märken hittar man på respektive sida (följ länkarna). Beställer gör man i de ordinarie beställningsformulären som man enkelt hittar på dessa två sidor. När du beställer är det viktigt att du skriver in rabattkoden "Märkligt 14" i formulären. Ingen kod - ingen rabatt!
Det är viktigt att du har koll på om du ska ha broderade, vävda eller tryckta märken (så att du använder rätt formulär) samt att du är någorlunda insatt i begränsningarna i respektive produktionssätt. Ett bra sätt är att kolla in bildspelet nedan innan du beställer.
Är du van beställare kan du gå direkt till beställningsformulären: Beställa broderat märke, beställa vävt märke eller beställa tryckt märke.

VILLKOR FÖR ATT BESTÄLLA MED MÄRKLIGT-RABATT

OBS! Rabatten är för att stödja grundtanken i FB-gruppen Märkligt.
Enskilda studenter får en idé till ett märke. Tillsammans med andra, eller på egen hand, tar man fram en design på märke. Intresse efterfrågas i  FB-gruppen och sedan beställer man så många märken som det finns beställningar på. Märkena förmedlas till de som beställt utan något större vinstintresse men ska täcka alla kostnader.
Det är detta som "märkligt-rabatten" ska stödja med 10% rabatt.
OBS! Ska man beställa vanliga märken till sektionen, föreningen, sittningen ... beställer man med ordinarie studentrabatt och då får man 4 - 10% rabatt beroende vilket samarbete man anger att man vi ha med oss.

VI VISAR UPP MÄRKEN

Vi vill gärna visa upp märken som vi har tagit fram. Beställer du märken med Märkligt-rabatten så får du räkna med att märket förr eller senare kommer på vår Facebook-sida Mera Studentmärken där många märken hamnar som studentkårerna beställer direkt.

BILDSPELET

Titta igenom bildspelet innan du ska beställa eller designa ditt eget tygmärke. Där hittar du baskunskaper för tygmärken. Du lär dig skillnaden på broderade märken och vävda märken, vad en langetterad kant är och mycket annat. En av de viktigaste sakerna att ha koll på är hur små texter man kan brodera (eller väva).
Många säger "trycka märken" vilket vi som håller på med märken hela dagarna inte gillar. Man kan i och för sig trycka tygmärken men "riktiga" tygmärken är i första hand broderade eller vävda. Läs gärna mer om tryckta tygmärken här.  Du har märkligt-rabatt även på tryckta märken.
 • bildspel_tygmarken_01
 • bildspel_tygmarken_02
 • bildspel_tygmarken_03
 • bildspel_tygmarken_04
 • bildspel_tygmarken_05
 • bildspel_tygmarken_06
 • bildspel_tygmarken_07
 • bildspel_tygmarken_08
 • bildspel_tygmarken_09
 • bildspel_tygmarken_10
 • bildspel_tygmarken_11
 • bildspel_tygmarken_12
 • bildspel_tygmarken_13
 • bildspel_tygmarken_14
 • bildspel_tygmarken_15
Kristina IvarssonKristina Ivarsson
Kristina Ivarsson

GRATIS EXPERTHJÄLP

Väldigt ofta vill våra kunder ha vår experthjälp och det gäller i hög grad även medlemmar i Märkligt. Vi svarar på mail och har support sju dagar i veckan. Kristina är den som oftast tar frågor under kontorstid medan Erland svarar på frågor övriga tider på dygnet eller under helgen.
Kontaktformuläret är snabbaste sättet att skicka en fråga men det går även bra att ringa under kontorstid på 031-3409996 eller skicka ett vanligt mail till badge@mera.se.

GRATIS PROVMÄRKE

Något som vi kan hjälpa till med för Märkligts medlemmar är att vi tidigt i processen tar fram ett prov på märket som du vill producera. På så sätt kan man redan innan man tar upp beställningarna visa hur märket ser ut. Önskar du ett sådant märke så kontaktar du oss samt uppger att det är tänkt att bli ett Märkligt-märke.  Den normala rutinen är annars att ett provmärke tas fram först när en beställning gjorts.
Erland-HallbergErland-Hallberg
Erland Hallberg