Kampanjer ​​​​​ -  Presentshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Presentartiklar | Gåvokort | Sommarkortet

Sommarkortet

MISSA INTE "SUMMERCARD 2021"!

Med starka varumärken & något för alla
 
Ett av SummerCards många styrkor är den bredd av starka internationella varumärken som utgör basen i vårt produktutbud, där resultatet blir ett fantastiskt gåvokort som gör mottagaren nöjd och glad. Från 50 st kort kan vi hjälpa dig att göra ditt kort mer personligt med hjälp av bilder, hälsningar och/eller logotyper. Vi har ett brett sortiment över alla valörer med produkter att välja mellan.

JUST NU - BESTÄLL MED 5% RABATT - BARA HOS OSS!

Bästa sommarpresenten

Presentkortet SUMMERCARD är lätt att distribuera och lätt att lösa in.
I år har vi 4 valörer, alla lika skattebefriande. 220-kortet, 360-kortet, 500-kortet och 800-kortet! De två sista är special i år också!

Det är ett gediket sortiment där kunden eller den anställde själv får välja sin present/klapp med minst 200 olika produkter och i olika kategorier att välja mellan såsom;
Badrum & kök - Bädd & Inredning - Fritid - Media & Elektronik - Smycken - Sport & Friskvård - Upplevelser & Mat - Välgörenhet.
Tar någon produkt slut så ersätts den på sidan omedelbart med en ny. Vi ser till att det  finns produkter som tilltalar alla, oavsett kön, ålder och intresse.

Marknadens bästa logistiklösning

Vill du själv kolla vad för produkter som finns idag? Gå in på summercard.se och "lös in" gåvokortet DEMO200, DEMO360, DEMO500, DEMO800.

Beställ sommarkortet med 5% rabatt

Gör det enkelt för er och för oss. Beställ kortet via vår webbshop i det antal ni önskar. Pris för sommarkortet är "sommarkortets valör + frakt 79kr" minus 5%.
Frakt av kort till er tillkommer alltid med enhetsfrakt 150 kr. Beställ här!

Ange rabattkoden "MERASOMMAR" som rabattkod i kassan så får ni 5% rabatt både på kort samt frakt. Frakt av kort till er tillkommer med 150 kr.

Kort med egen logo och hälsning

Vi kan ordna så att era kort får ett tilltryck (i färg) med hälsning, logo etc - helt enligt era egna önskemål.
Extrakostnad för detta är 16 kr/kort, minimum 50st kort.
Rent tekniskt är det möjligt att varje kort har sin text (variabeltext), exempelvis att lägga in namnet på personen som får kortet.
Är ni intresserade av det så kontaktar ni oss så får vi diskutera fram bästa lösning och även ge ett pris för detta.


Nya regler 2021

Under förra året slopades tillfälligt förmånsbeskattningen för gåvor till anställda upp till ett värde på 1 000 kronor per anställd. Regeringen har tidigare meddelat att skattefriheten ska ligga kvar även i år och nu kommer beskedet att beloppsgränsen samtidigt fördubblas till 2 000 kronor under 2021.
Syftet med förslaget är att stötta företag och stärka den ekonomiska återhämtningen, till exempel genom att anställda kan få presentkort på restauranger och butiker och därigenom stötta det lokala näringslivet.
Skattefriheten ska gälla utöver den möjlighet att lämna skattefria gåvor som redan finns i dag och föreslås gälla gåvor som lämnas från och med den 1 januari 2021 t.o.m. 31 december 2021. Länk till skatteverket finner du HÄR.

Har du frågor?
Prata med en expert på profil & presentreklam! 


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss eller skicka vanligt mail om du inte vill använda kontaktformulären som finns på sidorna.
​​​
Rita Paparitzou1Rita Paparitzou1
Rita Paparitzou
Rita 
E-mail: textil@mera.se
Tel: 031-340 99 92
Kontaktformulär
Susanne
Epost: profil@mera.se​​​​​​​
031 -340 99 95
Kontaktformulär
  • sommarkortet_1
  • sommarkortet_2
  • sommarkortet_3
  • sommarkortet_4
  • sommarkortet_5