Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Trycksaker

Trycksaker

I vårt tryckeri finns en högkvalitativ digital printer som skriver ut bland annat flygblad, broschyrer, medlemstidningar, visitkort, fakturapapper, etiketter och kuvert. Vi har full service vad gäller textiltryck samt tryck på hårda föremål.


Vi erbjuder ”printing-on-demand”, det vill säga även mindre serier till lågt pris och givetvis med professionella färgtryck.
Även möjligt med variabeltryck, dvs något unikt tryck oftast i form av adresser eller namn.​​​​​​​

Förutom de trycksaker som vi trycker själva är vi återförsäljare av ett antal andra produkter inom samma kategori. Det kan vara packtejp, plastmappar, post-it mm. Vi kan tryck!

Tips & sortiment

Nedan finns knappar som leder till sidor där vi tipsar om några vanliga produkter. Så mycket som möjligt har vi försökt ta fram prislistor för vanligaste produkterna men tveka inte att höra av er när ni inte hittar det ni letar efter.

Vår tryckare Mats är expert på alla former av papperstryck och digitalprintning.
Martin är en av Sveriges duktigaste och mest erfarna screentryckare (tryck på textil).
Mikael är oftast den som tar hand om beställningar av packtejp, kassar och annan specialproduktion.

​​​​​​​Kärnan i "papperstryckeriet" är en digital printer i miljonklassen. Rättare sagt Konica Minoltas bizhub press C71hc. Ingen vanlig kontorsskrivare precis.
För riktigt stora kvantitet eller produkter som inte passar vår printer tar vi hjälp av välrenomerade tryckerier i Sverige och utlandet.

Kärnan i "papperstryckeriet" är en digital printer i miljonklassen

Rättare sagt Konica Minoltas bizhub press C71hc. Ingen vanlig kontorsskrivare precis. För riktigt stora kvantitet eller produkter som inte passar vår printer tar vi hjälp av välrenomerade tryckerier i Sverige och utlandet.

Dekaler, storformat m.m. 

Förutom papperstryckeri har vi även en printer för tryck på dekaler, banderoller, papper i storformat, väv och allt annat som vi kan trycka ”på rulle”. 
Vi garanterar dig rätt produkter, rätt kvalitet, rätt pris och rätt leverans, samt mycket god service. Vi har 30 års erfarenhet av branschen och har genom åren fått många nöjda och återkommande kunder. När du beställer trycksaker från oss ser vi till att du får produkterna när du behöver dem.
bizhubbizhub
bizhub

Har du frågor?
Prata med en expert på tryck & trycksaker! 

Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss eller skicka vanligt mail om du inte vill använda kontaktformulären som finns på sidorna.
Mats
Epost: tryck@mera.se
031 - 340 99 98
Papperstryck, dekaler mm
Kontaktsida
Mikael
Epost: present@mera.se
031 - 340 99 97
Packtejp, profilprodukter mm 
Kontaktsida