Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​
Hem | Presentartiklar | Gåvor

Gåvor

Gåvor


"Det är tanken som räknas" är ett talesätt som fortfarande gäller. Att ge gåvor är en viktig del i relationspsykologin, men det behöver inte vara gåvans värde utan snarare spontaniteten i själva överlämnadet som uppskattas mest.

GÅVOR I ALLA PRISKLASSER

Det finns mycket att välja på i vår webbshop. Här är länkar till några bra varumärken med produkter sorterade i prisklass.
Sagaform
Exxent
SEA Glasbruk
Thermos®
Contigo®
Eller leta via olika varugrupper:
Matgåvor
Hem & Hushåll
Sport & Fritid

BRA ATT VETA OM SKATTEREGLER

 • JULGÅVA är en skattefri om värdet inte överstiger 360 kr exklusive moms
 • JUBILEUMSGÅVA är en gåva till en anställd när företaget firar 25-, 50-, 75 eller 100-årsjubileum. Jubileumsgåvan är skattefri om värdet inte överstiger 1080 kr exklusive moms.
 • MINNESGÅVA är en gåva av minneskaraktär som lämnas till en varaktigt anställd antingen när den anställde uppnår en viss ålder (t ex 50-årsdag) eller haft en längre tids anställning (25 år eller mer) eller när en anställning upphör. Minnesgåvor är skattefria om värdet inte överstiger 12 000 kr exkl. moms och inte ges vid mer än ett tillfälle utöver när anställningen upphör.
 • Nya regler under 2020
  ”Gåvor”
  Arbetsgivare kan även ge sina anställda skattefria gåvor upp till ett värde av 1 000 kronor per anställd. Arbetsgivaren får inte ge gåvan i pengar, men kan ge den i form av varor eller presentkort som inte kan bytas mot pengar. Arbetsgivaren måste ge gåvan till alla anställda eller till en större grupp av anställda för att reglerna om skattefrihet ska gälla.
  Reglerna för gåva gäller från 1 juni och till och med 31 december 2020.
  Skattefriheten gäller utöver möjligheten att lämna skattefria gåvor som redan finns, till exempel i form av julgåvor. Julgåvan får i normala fall uppgå till ett värde av 450 kronor för att vara skattefri, men år 2020 är det tillåtet att kombinera den tillfälliga gåvan med julgåvan för att ge de anställda en skattefri julgåva för upp till 1450 kronor.”
  Länk till skatteverket finner du HÄR >>>

FÖRSTÄRK DINA AFFÄRSRELATIONER

Affärsrelationer är som alla andra relationer. De kräver uppmärksamhet och omsorg. När du ska välja företagsgåva är det viktigt att du tänker på mottagaren och dess behov eller smak. Kan man koppla valet av gåva direkt till ditt företags tjänster, är det givetvis ett stort plus, då det även påminner om vad det är ni erbjuder.

Vårt råd när det gäller företagsgåvor är att du har en egen gåvopolicy för företaget som omfattar både anställda, kunder och tredje part, kanske en välgörenhetsorganisation som du vill stötta. Planera detta i god tid, en genomtänkt gåva behöver inte vara dyr för att uppskattas. Och om du ger till välgörenhet, se till att alla på arbetsplatsen är informerad och känner delaktighet. 

STICKA UT MED KLASS

När du vill ge bort något extra, något speciellt, är våra exklusiva gåvor det perfekta valet. Här kan du skapa en unik företagsgåva genom att stilfullt applicera ditt varumärke på ett konsthantverk av högsta klass. Det ger en spännande dimension åt gåvan och stärker givetvis också exklusiviteten. Vi jobbar främst med med Orrefors och Kosta ​​​​​​​Bodas kollektioner. Kontakta oss om du vill ha mer information och råd.
kostakosta
kosta
Rita Paparitzou1Rita Paparitzou1
Rita Paparitzou
Rita
Epost: textil@mera.se
031 -340 99 92

Har du frågor? - Prata med en expert på profilreklam! 


Även om våra hemsidor är mycket informativa så kan det vara svårt och ibland förvirrande att ta till sig all information. Du får gärna ringa oss eller skicka vanligt mail om du inte vill använda kontaktformulären som finns på sidorna.
​​​
Mikael
Epost: present@mera.se
031 -340 99 97