Väskor

Vi har väskorna för alla tillfällen


Eftersom det finns så mycket att välja mellan kan man ha nytta av den uppdelning som vi gjort nedan. Grizzly Bags är vårt huvusortiment med ett stort antal väskor av hög kvalitet och för omgående leverans. Bläddra i online-katalogen. Tryck (eller kanske brodyr) ordnar vi i vårt eget tryckeri. Vi hjälper er med att ta fram hela prisbilden med applikation av er logotype.

GRIZZLY BAGS

Vårt huvudsortiment kallas Grizzly Bags. Vi har valt det som förstaval pga bra kvalitet, bra CSR-arbete samt att vi, tack vare stora inköp, kan hålla extra låga priser. Det är också dessa väskor man i första hand hittar i vår utstställning. Klicka här eller på bilden för att titta i katalogen!

VÄSKOR I MERA ONLINE

I vår webbshop kan man även hitta ett stort antal väskor. Enkelt att se vad för färger som finns och också att räkna ut vad det kommer att kosta med loggan tryckt. Beställ gärna online eller ta kontakt med oss om ni vill ha hjälp. Nedan hittar man direktlänkar till de olika avdelningarna. Tyvärr finns inte Grizzly Bags inlagda i shoppen. De beställt enklast via kontakt med Rita hos oss.