Kampanjer ​​​​​ -  Webbshopen  -  New Wave Profile  -  Maila oss ​​​​​​​

Tack för din förfrågan vi återkommer inom kort

Vet du redan vad du ska ha?

Välkommen till
​​​​​​​Mera Profil & Reklam AB 

Företagsprofilering med Mera Profil & Reklam

Mera Profil & Reklam AB är ett företag som arbetar med profilprodukter och reklamartiklar. Vi har lång erfarenhet av branschen och är er totalleverantör av reklam- och kampanjartiklar, företagsprofilering samt gåvor. Företag, större organisationer eller lilla föreningen - alla kunder är viktiga för oss.

Kvalitetsprodukter & miljötänkande

​Mera Profil & Reklam AB är bättre än andra företag i branschen. Vi har eget miljödiplomerat tryckeri här i Göteborg och kan därför serva våra kunder med alla former av textiltryck och brodyr på profilplagg. Vi har även komplett tryckeri för trycksaker, posters, foldrar samt dekal- och storformatsproduktion. Vårt företag är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas och är det enda företaget som innehar certifieringen Bra Miljöval för t-shirts och tygkassar med tryck. Läs gärna mer om vårt miljöarbete.

Inte bara lågt pris utan rätt pris

Som er leverantör av profilprodukter eller produktmedia är vår viktigaste uppgift att garantera rätt produkt, rätt kvalitet, levererat i rätt tid och dessutom producerade på ett etiskt och kontrollerat sätt. Då blir priset även rätt. Våra kunder blir fler och fler, helt enkelt för att vi aldrig tar genvägar. Vi ska alltid erbjuda hög service och finnas här för våra kunder. Vi är dessutom unika eftersom vi själva trycker många av produkterna vi erbjuder. Det är bra när det är bråttom och när man är mån om hög kvalitet även på trycket. 
​​​​​​​
SERVICE - KUNSKAP - FLEXIBILITET

Stort sortiment

Vi har ett mycket stort sortiment. När ni planerar att dra igång en större eller mindre kampanj, gör som många andra, ta kontakt med oss och se hur vi kan hjälpa er. Vi delar upp vårt sortiment enligt vår expertis på Märken, Kassar, ProfilkläderReklamartiklar, Profilprodukter samt Trycksaker.
Vi har över 30 års erfarenhet och vet hur vi kan skapa profilreklam, som blir uppmärksammat och uppskattat.

Några av våra storsäljare

Broderade märken

Tygkasse eko

Pins

Festivalband

Reflexer

Bandanas

Dekaler & Stickers

Ekologiska kläder

Kampanjknappar

Kepsar

Flaggor

Medaljer

Våra medarbetare är dina experter i profildjungeln!

Kristina IvarssonKristina Ivarsson
Kristina Ivarsson
Kristina
Expert på tygmärken, pins, medaljer, tygetiketter mm.
Tel: 031-340 99 96
Rita Paparitzou1Rita Paparitzou1
Rita Paparitzou
Rita
Expert på profilkläder, kepsar, tygkassar, t-shirts mm.
Tel: 031-340 99 92
Janne PerssonJanne Persson
Janne Persson
Janne
Expert på pennor, reflexer och all typ presentreklam.
Tel: 031-340 99 94
Mats SjostedtMats Sjostedt
Mats Sjostedt
Mats
Expert på dekaler, knappar, banderoller och alla trycksaker.
Tel: 031-340 99 98

Vi är din bästa leverantör av produktmedia!


Är man kund hos oss märker man snart att vi arbetar lite annorlunda än andra företag inom branschen Profil- & Presentreklam samt Profilkläder.
  • Vi har inga utesäljare och våra innesäljare är experter på olika områden och med lång erfarenhet. Du får gärna ha en kontaktperson hos oss som du jobbar mer med men hela vår stab står till ditt förfogande och du kommer snart att märka att vi vet vad vi pratar om - inte bara låtsas.

  • Vi har en klar miljöprofil både vad gäller hur vi arbetar som företag och vad vi kan erbjuda våra kunder. Flera unika produkter som tygkassar eller T-shirts med certifieringen Bra Miljöval.

  • Vi har en mycket informativ hemsida där man i princip kan hitta det mesta om man ger sig tid att leta. Det finns mycket information, ibland lite för mycket, och det finns priser på det mesta. Bra priser dessutom.
    ​​​​​​​
  • Vi har också beställningsformulär för att det ska vara enkelt att beställa för den som känner sig bekväm med att jobba digitalt och via internet. Du sparar tid, vi sparar tid och det tjänar vi alla på.

Nyheter och kampanjer på vår blogg


Det finns nästan alltid ett par kampanjer igång som vi fått in från våra leveratörer eller skapat själva. Gå till vår blogg för se kampanjer, erbjudanden, tips på gåvor inför storhelger etc.
Missa inte denna sida! Klicka på bilden till höger.

Sommarkortet 2019

Här kommer under våren Sommarkortet 2019 (klicka på bilden till höger), den perfekta presenten när du inte kan bestämma dig, beställ korten hos Rita, textil@mera.se.

Be your brand magazine


Ett nytt nummer av vår tidning Be Your Brand Magazine finns att läsa på nätet. I den finns mycket inspiration att finna.
Klicka på bilden till höger.

hitta oss på insta: #meraprofil