Nyheter   -  Julklappskortet  -  Presentshopen  -   Maila oss ​​​​​​​
Hem | Trycksaker

Trycksaker

I vårt tryckeri finns en högkvalitativ digital printer som skriver ut bland annat flygblad, broschyrer, medlemstidningar, visitkort, fakturapapper, etiketter och kuvert


Vi erbjuder ”printing-on-demand”, det vill säga även mindre serier till lågt pris och givetvis med professionella färgtryck. Även möjligt med variabeltryck, dvs något unikt tryck oftast i form av adresser eller namn.
​​​​​​​
Förutom de trycksaker som vi trycker själva är vi återförsäljare av ett antal andra produkter inom samma kategori. Det kan vara packtejp, plastmappar, post-it mm. 

Tips & sortiment

Nedan finns knappar som leder till sidor där vi tipsar om några vanliga produkter. Så mycket som möjligt har vi försökt ta fram prislistor för vanligaste produkterna men tveka inte att höra av er när ni inte hittar det ni letar efter. Vår tryckare Mats är vår expert på området och har lång erfarenhet. Använd gärna detta kontaktformulär för förfrågan.

​​​​​​​Kärnan i "papperstryckeriet" är en digital printer i miljonklassen. Rättare sagt Konica Minoltas bizhub press C71hc. Ingen vanlig kontorsskrivare precis.
För riktigt stora kvantitet eller produkter som inte passar vår printer tar vi hjälp av välrenomerade tryckerier i Sverige och utlandet.

Kärnan i "papperstryckeriet" är en digital printer i miljonklassen

Rättare sagt Konica Minoltas bizhub press C71hc. Ingen vanlig kontorsskrivare precis. För riktigt stora kvantitet eller produkter som inte passar vår printer tar vi hjälp av välrenomerade tryckerier i Sverige och utlandet.

Dekaler, storformat m.m. 

Förutom papperstryckeri har vi även en printer för tryck på dekaler, banderoller, papper i storformat, väv och allt annat som vi kan trycka ”på rulle”. 
Vi garanterar dig rätt produkter, rätt kvalitet, rätt pris och rätt leverans, samt mycket god service. Vi har 30 års erfarenhet av branschen och har genom åren fått många nöjda och återkommande kunder. När du beställer trycksaker från oss ser vi till att du får produkterna när du behöver dem.
bizhubbizhub
bizhub

Har du frågor? - Fråga en trycksaksexpert!

​​​​​​​
En av fördelarna när du beställer trycksaker från oss är att du inte talar med en trycksaksmäklare eller försäljare utan med någon som praktiskt känner till alla trycktekniska detaljer. Vi lovar - det är mycket värdefullt!
Mats SjostedtMats Sjostedt
Mats Sjostedt
Mats
Epost: tryck@mera.se
031 - 340 99 98